Pogledajte

GALA SVADBA BILJANE SEČIVANOVIĆ: Pevačica u dve raskošne venčanice, okupila pola srpske estrade! (FOTO)

Među zvanicama sa srpske estrade našli su se i pevači Ljubomir Perućica, bračni parovi pevača Nikolina Kovač i Saša Kapor i mnogi drugi

Celebrities
Autor:
GALA SVADBA BILJANE SEČIVANOVIĆ: Pevačica u dve raskošne venčanice, okupila pola srpske estrade! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Usled epidemioloških mera tokom 2020. godine, popularna srpska pevačica Biljana Sečivanović izgovorila je sudbonosno da svom vereniku Aleksandru Nediću samo pred matičarem u opštini. Ipak, veliko slavlje i crkveno venčanje izostali tokom prethodne godine.

Upravo juče kucnuo je čas da se pevačica Biljana Sečivanović i njen, sada već bračni partner Aleksandar Nedić venčaju pred Bogom i zavetuju na večnu ljubav u crkvi. Nakon crkvenog venčanja, nastavljeno je gala svadbeno slavlje u jednom od poznatih beogradskih hotela.

Biljana Sečivanović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ovo veliko svadbeno venčanje Biljane Sečivanović i Aleksandra Nedića okupilo je pola srpske estrade. Tako je za dobru atmosferu na svadbenom veselju bila zadužena džepna venera srpske estrade, popularna Aleksandra Bursać koja je stajala iza mikrofona u kratkoj crvenoj haljinici.

Među zvanicama sa srpske estrade našli su se i pevači Ljubomir Perućica, bračni parovi pevača Nikolina Kovač i Saša Kapor, potom Ivana Pavković i Peđa Mitić, pevačica Vanja Mijatović, ali i sveži roditelji Jelena i Milan Dinčić Dinča i brojni drugi.

Biljana Sečivanović
foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs