saznajte više

KRALJICA NAUČILA SUPRUGA PAMETI: Udobnost pre mode! (FOTO)

Godina u kojoj se praznik svetog Jakova mučenika slavi 25. jula i pada u nedelju, proglašava se Godinom Svetog Jakova. Upravo se to događa u 2021. godini.

Vip priča
Autor:
KRALJICA NAUČILA SUPRUGA PAMETI: Udobnost pre mode! (FOTO)
Kralj Felipe i kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Tim povodom španski kraljevski par otputovao je u selo Ronsensvaljes, jednu od stanica na Putu svetog Jakova. Ta ruta duga 800 kilometara vodi u glavni grad Galicije, Santijago de Kompostelu, u kojem se nalaze moći svetog apostola Jakova.

Španski i francuski deo puta za Santijago de Kompostelu UNESCO je 1993. godine proglasio svetskom kulturnom baštinom, a upravo u ovo doba godine mnogi vernici kreću na hodočašće kako bi stigli do glavnog grada Galicije na dan svetog Jakova.

KAD NAPUNI 40 GODINA, SVAKA ŽENA TREBA OVAKO DA SE OBLAČI:Kraljica Leticija još jednom očitala modnu lekciju svima!FOTO

Kraljica Leticija, Kralj Felipe
foto: Profimedia

Kraljica Leticija i kralj Felipe VI. prošetali su manji deo puta i tom prilikom posetili nekoliko kapeli i samostana koji su se nalazili na njemu.

S obzirom na loše vremenske sulove i kišu koja je počela da pada pre nego što su krenuli svojom rutom, Leticija je mokasine s platformom u kojima je mudro zamenila udobnim patikama.

KRALJICA LETICIJA UVELA NOVI MODNI TREND: Da li biste se usudile da probate? (FOTO)

Kraljica Leticija, Kralj Felipe
foto: Profimedia

Isto su uradile i ostale dame iz njihove pratnje, a većina muškaraca nosila je mokasine. Među njima nije bio Felipe, koji je u šetnju krenuo u drugoj odevnoj kombinaciji, ali na nogama je imao iste elegantne braon kožne cipele u kojima je i doputovao.

KRALJICA LETICIJA PROŠETALA U NAJLEPŠOJ LETNJOJ KOMBINACIJI: Crvena je definitivno njena boja! (FOTO)

Kraljica Leticija, Kralj Felipe
foto: Profimedia

Kaldrma i mokra trava nisu stvoreni za takav tip cipela, što je Felipe sigurno dobro zapamtio i usvojio lekciju o praktičnosti od svoje supruge, koja je očigledno bila spremna za sve vremenske (ne)prilike, za razliku od njega.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs