Ispovest

JAVILA SE LJUBAVNICA EJMI VAJNHAUS: Sigurna sam da se zbog OVOG ubijala od alkohola i droge!

Haotičan ljubavni život, pretio je da zaseni fenomenalnu muziku Ejmi Vajnhaus

Celebrities
09:45h Autor:
JAVILA SE LJUBAVNICA EJMI VAJNHAUS: Sigurna sam da se zbog OVOG ubijala od alkohola i droge!
Foto: Profimedia

Prošlo je deset godina od smrti Ejmi Vajnhaus, a sada se javila njena ljubavnica koja kaže da je Ejmi bila zbunjena zbog svoje seksualnosti.

Pevačica je bila jako zaljubljena u Katrionu Gourlej. A Katriona kaže:" Naš odnos je bio tako jedinstven, nedefinisan. Jednostavno smo se jako volele. Ono što se među nama događalo, nju je zbunjivalo.

Često mi je pisala beleške dok sam spavala, tipa: "Ti si najlepša devojka koju sam ikad videla!" i "Kako možeš da izgledaš tako lepo dok spavaš?!"

Katriona je rekla da je Ejmi jednom kazala: "Nisam lezbejka dok ne popijem tri sambuke!"

Druga Ejmina prijateljica, Naomi, je njihovu vezu opisala kao "decu koja trče po Londonu i rade nestašne stvari za koje ne žele da saznaju njihovi roditelji." Prijatelji su se stalno šalili oko toga što su Ejmi i Katriona "u vezi".

"Bila je to smešna stvar... Katriona i Ejmi su spavale zajedno, a svima nama bito bilo smešno," rekla je Naomi.

Prijatelji, ali i Katriona kažu da su videli da Ejmi ima problema sa alkoholom ali da joj nikako nisu mogli pomoći. U jednom videu je prikazano kako Ejmi kaže:

"Šta me nasmejava? Ništa. Kada sam pijana, sve mi je smešno. Kada sam trezna, jednostavno kažem, odj***! Ostavite me na miru!"

2005. godine, Ejmi je stigla do odvikavanja od droge. "Mislili smo da je najgore iza nas, ali bilo je tu nešto na šta nismo obratili pažnju," ispričala je njena mama Dženis.

Prijatelji kažu da se Ejmi sa droge "prebacila" na alkohol jer nije mogla da se nosi sa svojim

"Bila je sklona zavisnosti. Nije mogla da se zaustavi. Bila je to veoma surova zver koja ju je držala," kaže njena mama.

Ejmin otac priznaje da se njegova ćerka borila sa mentalnim problemima, te da je cela porodica pokušavala da otrgne Ejmi od alkohola i droge, ali da im nikako nije polazilo za rukom.

"Bilo je užasno gledati kako vaše dete pred vašim očima umire i nestaje. Mogla sam samo da gledam i čekam," kroz suze je ispričala Ejmina majka Dženis.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

23. jula 2011. godine, Ejmi je pronađena mrtva u njenom stanu u severnom Londonu. Pored nje su bile 3 prazne boce votke. Imala je 27 godina!

"Osećam se nemoćno i da mogu da vratim vreme, mnoge stvari bih uradio drugačije. Ne postoji krivac za njenu smrt, krivac je samo zavisnost. Bila je moćnija od ljubavi koju smo joj pružali," ispričao je njen otac.

Katriona kaže da Ejmi nije mogla da bude pod većim nadzorom, ali da joj jednostavno nije bilo pomoći.

Ejmin otac, Mič kaže da ga najviše nervira kada ljudi kažu da je Ejmin život bio protraćen: "Protraćen život? Pet Gremija? Njen život nije protraćen!"

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs