pogledajte

KEJT MIDLTON U SAVRŠENOJ LETNJOJ KOMBINACIJI: Dezen koji svaku ženu pretvori u elegantnu damu! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža nije propustila ovogodišnje izdanje Vimbldona gde je u društvu proslavljenog britanskog tenisera Tima Henmana uživala u teniskom dvoboju parova: Džejmija Mareja i Brune Soaresa koji su se borili protiv Nikolasa Monroea i Vaseka Pospisila

Moda
Autor:
KEJT MIDLTON U SAVRŠENOJ LETNJOJ KOMBINACIJI: Dezen koji svaku ženu pretvori u elegantnu damu! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Publiku u klubu All England redovno čine slavne osobe i članovi kraljevske porodice, a kao i obično, svu je pažnju i ovoga puta ukrala Kejt Midlton u trendi kombinaciji kojoj je teško naći zamerke.

Vojvotkinja od Kembridža , pokrovoiteljska je All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, koji je organizator ovog najprestižnijeg teniskog turnira na svetu, a tu je ulogu preuzela 2013. godine od kraljice Elizabete II.

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM IZNENADILI JAVNOST: Utakmicu Engleske i Nemačke s tribina pratio i princ Džordž! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt Midlton (39) je za ovu priliku odabrala jednostavan, ali efektan izgled u beloj i teget koji joj je pristajao kao saliven.

Omiljena vojvotkinja bila je mamac za poglede u suknji na tufne s potpisom Alesandre Rič koju je uparila s elegantnim sakoom, belom majiciom, belim salonkama sa potpisom Džimi Ču i torbicom prestižnog brenda Malberi.

5 LETNJIH HALJINA ZA SVAKU PRILIKU U REŽIJI TAMARE KALINIĆ: Ovako žena UVEK izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Tufne su jedan od omiljenih dezena stajliš članice kraljevske porodice i rado ga nosi u mnogim prilikama , baš kao i pruge.

Stajling bez greške upotpunila je svojom prepoznatljivom frizurom stilizovanom u raskošne uvojke i diskretnim nakitom.

GOLA LEĐA, ŠLIC, SANDALE NA ŠTIKLU: Hejli Biber prošetala Parizom u sred bela dana i objasnila šta je STIL! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Inače, kako je i najavljeno, otkrivanju statue princeze Dajane povodom njenog 60. rođendana, na kojem su se prvi put nakon sahrane princa Filipa, zajedno pojavila braća, prinčevi Vilijam i Hari, nisu prisustvovale njihove supruge, Kejt Midlton i Megan Markl, ali ni princ Čarls niti kraljica Elizabeta II.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs