SAZNAJTE VIŠE

POZAJMILA SUKNJU OD SVEKRVE I BRILJIRALA: Lekcija koju svi moramo da naučimo od kraljice Leticije! (FOTO)

Španska kraljica Leticija bila je glavna gošća na 20. izdanju humanitarnog koncerta koji tradicionalno organizuje udruženje za žrtve terorizma.

Moda
Autor:
POZAJMILA SUKNJU OD SVEKRVE I BRILJIRALA: Lekcija koju svi moramo da naučimo od kraljice Leticije! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Reuters

Uz kraljicu, u Nacionalnoj koncertnoj dvorani u Madridu okupili su se i ljudi iz vlade, predstavnici političkih stranaka kao i brojni drugi uvaženi gosti iz raznih sfera španskog društva.

S obzirom na prirodu koncerta, Leticija se mudro odlučila za vrlo interesantnu odevnu kombinaciju pa je od glave do pete bila stilizovana u crnu boju.

OLIVIJA PALERMO IZMITIRALA OMILJENU JUNAKINJU ROMANTIČNIH KOMEDIJA: Kakav stajling! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ovaj put iz ormara je izvukla svilenu bluzu, koju je već nosila u raznim prilikama, a suknju je pronašla u tuđem ormanu.

Kraljica Leticija je nedavno na diplomatskom prijemu u madridskoj palati Zarzuela došla u 45 godina staroj kombinaciji koju je njena svekrva kraljica Sofija nosila 1977. godine prilikom službene posete Nemačkoj.

KRALJICA LETICIJA I VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA PODRŽALE UKRAJINU: One to rade kroz modu! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Prema pisanju španskih medija, i crna suknja u kojoj je došla na koncert takođe je deo stare Sofijine garderobe, koja je Leticiju očigledno inspirisala za nove kombinacije.

Ovo je još jedan dokaz kako uvek moramo dva puta razmisliti pre nego što pojedine odevne komade bacimo iz ormara. Koncept održive mode uključuje i prenamenu stare odeće, a u ormanima naših majki i baka i danas se može naći mnogo komada koji kvalitetom nadmašuju današnje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs