kako vam se dopada?

HALJINA OD 3.000 DINARA I BOJA KOJA NE IZLAZI IZ MODE: Kraljica Leticija detaljima podiže svaku kombinaciju! (FOTO)

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka u Madridu je održano 11. izdanje foruma u organizaciji udruženja "Asociación Española Contra el Cáncer". AECC je privatna neprofitna organizacija osnovana 1953. godine fokusirana na prevenciju raka i poboljšanje uslova života pacijenata obolelih od raka.

Moda
Autor:
HALJINA OD 3.000 DINARA I BOJA KOJA NE IZLAZI IZ MODE: Kraljica Leticija detaljima podiže svaku kombinaciju! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Kraljica Leticija redovno ulestvuje na forumu AECC-a, pa tako nije propustila ni ovaj, na kojem je, između ostalog, razgovarala s obolelima i njihovim porodicama.

Kraljica je odavno magistrirala umeće primerenog oblačenja pa je u ovoj prilici bila pristojna, kako i priliči situaciji i okruženju.

Iz ormara je izvadila svoju staru tamno crvenu kožnu jasknu i proverene salonke brenda Magrit koje često nosi, a iskombinovala ga je s novom haljinom.

5 STAJLINGA TAMARE KALINIĆ U PARIZU: Ovako se ide na revije VISOKE MODE! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

U pitanju je pleteni model španskog komercijalnog modnog brenda Mango u tamnosivoj boji. Vrlo jednostavna i svestrana haljina midi kroja s dugim rukavima deo je njihove nove kolekcije i dostupna je po cijeni od3.5000 dinara.

Mnogi kažu kako je lako izgledati dobro u skupocenoj odeći, a kraljica Leticija nam ćesto pokazuje kako se i s povoljnim komadima može postići isti efekat jer tajna dobrog stilizovanja nije u novcu nego u – stilu.

Kako se vama dopada ovo izdanje lepe kraljice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs