KOJI STAJLING JE PO VAMA NAJUSPELIJI?

5 STAJLINGA TAMARE KALINIĆ U PARIZU: Ovako se ide na revije VISOKE MODE! (FOTO)

Nedelja visoke mode u Parizu se završila. Kolekcije prestižnih modnih kuća je pratila i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić, koja je u Parizu blistala u kreacijama najpoznatijih imena dizajna.

Moda
Autor:
5 STAJLINGA TAMARE KALINIĆ U PARIZU: Ovako se ide na revije VISOKE MODE! (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: Instagram / Tamara

Ako ste ljubitelj mode, onda je velika verovatnoća da ste pratili onlajn modne revije visoke mode na kojima su pre samo nekoliko dana prikazane kreacije modnih kuća Šanel, Sen Loren, Kristijan Dior i dr. Za razliku od ready-to-wear kolekcija koje ćemo pratiti u februaru, kreacije visoke mode nam daju bljesak fantazije koji nam je svima preko potreban.

Najpoznatiji svetski influenseri među kojima je i naša Tamara Kalinić stigli su u Pariz, modni prestonicu pre nekoliko dana, kako bi posetili i svojim telefonima zabeležili one najleoše momente sa modnih revija.

Ispratili smo šta je nosila u Parizu iz dana u dan i zaključili da su njeni stajlinzi savršena inspiracija za neke baš posebne prilike poput venčanja ili nekih elegantnih događaja.

Boravak u Parizu započela je divnom svetlucavom haljinom asimetričnog kroja – koja spaja glamur i romantiku.

Za Dior reviju, Tamara je odabrala šik komlpet s potpisom ove modne kuće. Perjana jakna i kratka plisirana suknja odlično su se uklopili sa bajkerskim čizmama.

Tamarin stajling za modnu reviju Elie Saab reviju je dokaz da je moguće poneti elegantan komad koji je u isto vreme i udoban. Perje na pletenom topu i svetlucava Prada torba su prave modni detalji koji su svima zapali za oko.

Tamara je pored modnih detalja i garderobe počela da reklamira i luksuzan nakit koji je na terasi čuvenog hotela Plaza Anthene stilizovala uz belo odelo i prelepu crnu haljinu.

Nedelju mode je završila u omiljenom brendu: Sen Loren autfitu – seksepilnim prozirnim čizmama i „balon“ haljini.

Koji stajling naše poznate influenserke se Vama najviše dopada?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs