NJENO VISOČANSTVO - PLAVA!

ONA JE ŽIVI DOKAZ DA JE NE ZOVU DŽABA KRALJEVSKOM BOJOM: Najlepša izdanja Kejt Midlton u plavom!(FOTO)

Vojvotkinja je odavno postala žena u koju su uprte sve oči sveta, kada je modni stil u pitanju

Moda
16:44h Autor:
ONA JE ŽIVI DOKAZ DA JE NE ZOVU DŽABA KRALJEVSKOM BOJOM: Najlepša izdanja Kejt Midlton u plavom!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton je žena od stila i njene odevne kombinacije su uvek gotovo perfektne. Bilo da se radi o svakodnevnim, dnevnim kombinacijama, sportskoj garderobi ili pak večernjim toaletama koje ponese na svečanim događajima.

Uglavnom svaki njen stajling dobije pozitivne kritike, a poseban joj je komplimet to što ne nosi isključivo preskupu firmiranu garderobu, već poseduje komade odeće koji koštaju svega nekoliko destina funti.

Viđali smo je u najrazličitjim izdanjima i bojama, od jarko crvene, crne, preko lila, ali večina njenih fanova na društvenim mrežama složna je u oceni da vojvotkinja najlepše nosi plavu boju - i to sve njene moguće nijense.

Plavo se inače smatra kraljevskom bojom, zbog svoje sofisticiranosti i odmerenosti, ali moramo se složiti da je Kejt plavoj boji dala jednu sasvim novu, modernu i svežu dimenziju.

Mi vam danas predstavljamo neke od najlepših stalinga Kejt Midlton, u plavim tonovima, a vama ostavljamo da zaključite da li je to zaista boja koja joj najbolje pristaje, kako mnogi tvrde.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs