pogledajte

VOJVOTKINJA KAKVU JOŠ NISMO VIDELI: Ukrala funkciju princu Hariju i uskočila u sportsko izdanje! (FOTO, VIDEO)

Kejt Midlton je preuzela ulogu princa Harija koju je on želeo da zadrži nakon odlaska u Ameriku, ali mu nije dopušteno.

Vip priča
Autor:
VOJVOTKINJA KAKVU JOŠ NISMO VIDELI: Ukrala funkciju princu Hariju i uskočila u sportsko izdanje! (FOTO, VIDEO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kejt Midlton (40) baš i ne viđamo u spontanim trenucima i sportskim izdanjima, ali ovog puta nas je obradovala potpuno drgačijim stajlingom ali i ponašanjem.

Naime, vojvotkinja od Kembridža je postala nova pokroviteljica ragbijaške lige i Rugby Football Uniona i tu ulogu preuzela od princa Harija koji je napustio kraljevsku porodicu i Veliku Britaniju. Kejt se upoznala s ragbijašima na stadionu Tvikenham tokom njihovog treninga i pokazala kakva je u tom sportu.

NAJSKANDALOZNIJI ISPAD MEGAN MARKL: Kraljevska porodica verovatno hoće u zemlju da propadne od SRAMOTE! (FOTO, VIDEO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Bila je u trenerci i patikama, sve vreme se smejela, a u jednom trenutku su je igrači podigli u vazduh. Ovo je sigurno jedno drugačijeizdanje vojvotkinje koje je oduševilo javnost.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je snimila dva videa s ragbijašima, koji su objavljeni na Instagram profilu nje i njenog supruga Vilijama pa je izjavila i da je jako uzbuđena što je dobila novu ulogu.

MISLILI STE DA JE NJIHOV ŽIVOT MED I MLEKO?! Varate se: Ovih 60 pravila kraljevska porodica mora SLEPO DA SE PRIDRŽAVA!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

'Fantastično je upoznati igrače, osoblje i sudije koji predstavljaju sport na najvišem nivou. Obula sam čak i patike da bih osetila i isprobala kako timovi treniraju. Obema ekipama želim puno sreće na nadolazećim turnirima!', piše ispod snimka na Instagramu.

Kejt je postala pokroviteljica ragbijaške lige i Rugby Football Uniona nekoliko dana pre početka turnira Six Nations. Inače, njen suprug, princ Vilijam je pokrovitelj Welsh Rugby Union od 2016.

Pre Kejt je čast pokroviteljstva imao njen šogor, princ Hari koji je veliki ljubitelj ragbija, a tu funkciju je preuzeo od bake, kraljice Elizabete II. Nakon što je otišao s Megan Markl u Ameriku gde odgajaju sina i ćerku nije mogao da zadrži ulogu iako je to želeo.

Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je prikladna za pokroviteljstvo jer voli sport i ragbi je pratila s porodicu pre nego što se udala, a trenirala je tenis od detinjstva.

(Sti.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs