Neverovatno

DA LI VERUJETE DA OVA ŽENA IMA 66 GODINA: Bog joj je zaista dao sve! (FOTO)

Ornela Muti juče je zadivila sve pojavivši se na otvaranju Sanremo muzičkog festivala u Italiji i to u ulozi voditeljke

Star look
Autor:
DA LI VERUJETE DA OVA ŽENA IMA 66 GODINA: Bog joj je zaista dao sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ornela Muti je jedna od najpoznatijih i najlepših evropskih glumica, a spada u red diva italijanske kinematografije, rame uz rame sa Sofijom Loren, Monikom Viti, Silvanom Mangano, Điđi Lolobriđidom...

Ova 66-godišnjakinja sinoć je pokazala da joj godine ne mogu ništa, te da stari dostojanstveno i sa stilom, a da je ipak zadržala lepotu i negovan izgled. Ornela se prvo pojavila u prelepoj, glamuroznoj haljini nežnozlatne boje optiočenoj šljokicama u kojoj je istakla svoju vitku figuru i senzualan dekolte.

Ornela Muti
foto: Profimedia

Proslavljena diva je ovu kreaciju upotpunila salonkama sa štrasom i upečatljivim minđušama, dok je svoju dugu, bujnu kosu uvila u holivudske lokne. Nešto kasnije Ornela se presvukla, zablistavši u jednostavnoj haljini od crnog satena sa diskretnim tufnicama iste boje.

Glumica je u ovoj toaleti sa dubokim šlicem akcentovala svoje duge noge, ali opet je izgledala veoma zavodljivo i nimalo vulgarno.

Ornela Muti
foto: Profimedia

No, Ornela je uložila puno truda da bi izgledala ovako dobro i u sedmoj deceniji, a svojevremeno je priznala da su njena deca dok su bila mala umela da kažu: "Mama je stalno na dijeti". Ona praktikuje veoma pažljivo osmišljenju ishranu, koja uključuje mnogo voća i povrća, sa veoma malo soli, ugljenih hidrata i rafinisanog šećera. Otkrila je i da voli začine, a posebno kurkumu zbog njenog antiiflamatornog dejstva. Lepa Italijanka je i fizički aktivna, a najradije praktikuje jogu.

Ornela je jednom prilikom istakla da je temperament i spontanost nasledila od oca, koji je bio rodom iz Napulja, a da šarm i lepotu duguje majci koja je imala ruske korene.

Inače, Ornelino pravo ime je Frančeska Rivela, a ima i sestru bliznakinju Klaudiju. Devojčice su ostale same sa majkom kada su imale samo 10 godina, u tom periodu njihov otac je preminuo, a porodica je jedva sastavljala kraj sa krajem. Već sa 13 godina Ornela je postala veoma privlačna i izgledala je nekoliko godina starije, što je iskoristila da dođe do lake zarade - počela je da pozira gola u umetničkoj školi, bez znanja svoje majke. Ubrzo je počela da pozira i za muške časopise, a provokativne fotografije su videli svi - čak i njena porodica i nastavnici, što je umalo rezultiralo isključenjem iz škole.

Već u 14-oj godini njen život se iz korena promenio; Klaudija je otišla na audiciju za film režisera Damijana Damijanija "The Most Beautiful Wife", ali je glavnu ulogu dobila Frančeska, koja se tu našla samo da bi pravila društvo svojoj bliznakinji. Upravo je Damijano i predložio da Frančeska Rivela postane Ornela Muti. Nakon toga ona je uglavnom glumila u niskobudžetnim fimovima sa erotskim scenama, a prekretnica u njenoj karijeri bio je film “La Derniere femme" iz 1976, kada su je već prozvali novom Sofijom Loren i Điđom Lolobriđidom.

Italijanska diva je imala dva braka, prvi sa Alesijem Oranom, takođe veoma poznatim glumcem, a par je pre razvoda proveo pet zajedničkih godina. Ubrzo nakon toga ona je utehu pronašla u naručju biznismena Federika Fakinetija sa kojim je dobila i dvoje dece - ćerku Karolinu i sina Andrea. Inače, Ornela ima i ćerku Naike, koju je dobila još kao 19-godišnjakinja, ali javnost nikada nije saznala ko je njen otac.

Fakineti i Ornela bili su zajedno punih 17 godina, pre nego što su 1996. stavili tačku na brak. Ona je uživala u još jednoj velikoj ljubavi - onoj sa 10 godina mlađim francuskim preduzetnikom Fabrisom Kereveom, a par je bio zajedno 12 godina, sve do 2020. kada je pandemija presudila njihovoj vezi, odnosno fizička distanca. "Toliko se volimo, ali se retko viđamo", rekla je Muti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs