Svet je bio šokiran

Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)

Princ Hari ih ima nekoliko. Prvi skandal ocu i baki priuštio je sa samo 16 godina kada su ga zbog zavisnosti od marihuane poslali na lečenje

Vip priča
16:10h Autor:
Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica se u poslednjih nekoliko meseci (od kada im porodica Megan Markl zadaje glavobolje) pretvara kao da su njeni članovi bezgrešni. Dok im navodno nova snaja ruši ugled, zaboravljaju da Vindzorovi u arhivama svih svetskih medija imaju afere koje je nemoguće zaboraviti. Seks skandali, golotinja, prevare i razvodi britanskoj kraljevskoj porodici nisu ništa nepoznato, a mediji izdvajaju devet skandala koji su najjače odjeknuli.

Princ Hari ih ima nekoliko. Prvi skandal ocu i baki priuštio je sa samo 16 godina kada su ga zbog zavisnosti od marihuane poslali na lečenje. Nekoliko godina kasnije snimljen je u nacističkoj uniformi.

Spletke, razvrat i skandali! Kad padnu maske savršenstva: Pravi život Žakline Kenedi! (FOTO)

foto: Profimedia

Sredinom sedamdesetih princeza Margaret se razvela od svog muža Entonija Armstronga Džounsa. Bio je to prvi takav razvod u kraljevskoj porodici nakon Henrika VIII. Ipak, Margaret svoju jaču polovinu nije pogubila.

Princ Hari se pobrinuo i za treći najveći skandal kraljevske porodice novijeg doba. Na zabavi u Las Vegasu kraljević se skinuo potpuno go, a slike sa zabave nakon nekoliko dana se procurile u medije. Hari je žestoko partijao i u Hrvatskoj.

Licemerje, moć i prevare: Kraljevske porodice koje su zgrozile svet, najveći skandali!

Kraljevski zet, kapetan Mark Filips i muž kraljičine ćerke, princeze Ane, napravio je dete jednoj učiteljici na Novom Zelandu. Ona je dete zadržala, a nakon toga je usledio još jedan skandalozan kraljevski razvod.

Skandali kraljevskih porodica: Sjaj njihovog trona sve više bledi! (FOTO)

foto: Profimedia

Krajem osamdesetih za skandale su bili zaslužni Čarls i Kamila. 1989. godine u javnost je procurio njihov vrući telefonski razgovor u kojem je princ (još uvek oženjen princezom Dajanom) izjavio da želi da bude jedan od Kamilinih tampona.

Vojvotkinja od Jorka i bivša supruga princa Endrju, Sara Ferguson 1992. godine bila je odgovorna za još jedan kraljevski skandal. Vojvotkinju su novinari uhvatili na plaži s ljubavnikom i fotografisali ih dok joj je on sisao nožne prste.

Od najboljih prijateljica do žestokih suparnica: Ovo je prava istina o odnosu princeze Dajane i Sare Ferguson! (FOTO)

foto: Profimedia

Ni vojvotkinja Kejt Midlton nije bezgrešna u tabloidima. Njene toples fotografije izašle su u novinama 2012. godine. Njen suprug Vilijam par godina kasnije uhvaćen je kako strastveno pleše s jednom manekenkom. Ipak, to im nije narušilo bračnu idilu.

Iako je britanska kraljica iznad zakona, njeni nasljednici nisu. Princeza Ana je prva članica kraljevske porodice koja je dobila krivičnu prijavu jer su njeni psi napali dvoje dece.

Sestra Megan Markl ulazi u rijaliti šou: Želi da uništi vojvotkinju od Saseksa! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs