VOJVOTKINJU OVO IZLUĐUJE

TI SI NOĆNA MORA SA TIM: Ova loša Vilijamova navika ide na živce Kejt Midlton!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su možda dvoje najpoznatijih ljudi na planeti - ali ipak su kao i svaki drugi običan par.

Celebrities
Autor:
TI SI NOĆNA MORA SA TIM: Ova loša Vilijamova navika ide na živce Kejt Midlton!
Foto: Profimedia

Kao i svaki muž i žena koji su zajedno skoro 20 godina, tako i Kejt Midlton i princ Vilijam očigledno imaju navike koje drugog izluđuju.

Naime, 2018. godine vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili su u poseti bazi RAF-a na Kipru kada je princ Vilijam primetio žutu sofu u zajedničkoj prostoriji osoblja. Govoreći iz iskustva, našalio se timu: "Sklonite picu sa sofe!" Ne dopuštajući mu da se izvuče sa bezobraznim komentarom, Kejt je potom razotkrila svog muža da radi potpuno istu stvar kod kuće. Ona je dodala: "Ti si noćna mora sa tim!"

I kada ne jede picu uvaljen u sofu, princ Vilijam je ranije otkrio da on i Kejt s vremena na vreme vole i kari. Pojavljujući se u podkastu Pitera Krauča, vojvoda je rekao da mu je omiljena stvar za naručivanje masala od piletine.

Kejt Midlton i princ Vilijam
foto: Profimedia

Dodao je: „Sviđa mi se to, malo ukusa - ja nisam neki kari čovek da to tako kažem. Obično se ne naručuje na adresu palate, već ga obično mi pokupimo.“

Govoreći za Femail, kuvar Aldo Zili je ranije rekao da je princ Džordž veliki obožavalac italijanske hrane kao i njegov tata. Šef kuhinje se sreo sa vojvodom od Kembridža nekoliko puta tokom godina i tako je naučio koje poslastice vole deca.

Aldo je rekao: „Vilijam je neverovatan. NJegovom dečaku su očigledno omiljene špagete karbonara, tako da čekam poziv da odem i skuvam ih za njega“. Našalio se: „Ako Džordž proba moju karbonaru, nikada neće hteti drugu!“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs