OVO NISTE ZNALI

PRE UDAJE ZA PRINCA ČARLSA LEJDI DI JE RADILA OVAJ POSAO: Zarađivala je samo 5 dolara po satu!

Dajana Spenser, poznatija kao Lejdi Dajana, bila je supruga princa Čarlsa. Pre braka sa sinom kraljice Elizabete II, Dajana je vodila sasvim normalan život

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

1980. godine princeza Dajana zaposlila se kao dadilja dečaku Patriku u američkoj porodici koja je u to vreme živela u Londonu.!

Majka dečaka nije znala da osamnaestogodišnjakinja potiče iz poznate britanske aristokratske loze Spenser i da se zabavlja sa princom Čarlsom za kojeg će se udati u julu sledeće godine.

Dajana je za porodicu Robertson radila samo nekoliko meseci, tri dana u nedelji, a niko nije bio svestan da je uskoro očekuje globalna popularnost koju će steći ulaskom u kraljevsku porodicu.

- Kad je Dajana u našu porodicu došla kao stidljiva 18-ogodišnja dadilja, imala je vrlo malo životnog iskustva, ali je znala da radi sa decom pa je svoj posao savršeno obavljala - rekla je ova poslovna žena i prisetila se kako je sela je na pod s Patrikom i bila fokusirana samo na njega.

Između smena, za koje je bila plaćena samo pet dolara po satu, školovala se za medicinsku sestru. Robertson je za Dajanino aristokratsko poreklo saznala tek kad je ispred kuće primetila gomilu paparaca koji su je pratili zbog veridbe sa princom Čarlsom.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

- Dajana je bila vrlo uviđavna, to smatram njenom najjačom karakteristikom. Htela je da grli ljude, da im pruži dodir - rekla je Robertson i otkrila da je princeza bila topla, puna poverenja i ljubavi.

- Nastavile smo dopisivanje sledećih 16 godina - rekla je ona, otkrivši da joj je Dajana poslala desetinu pisama i čestitki tokom svih tih godina, želeći čak da joj porodica dođe u posetu kraljevskoj porodici.

Podsetimo, Dajana je poginula u saobraćajnoj nezgodi 1997. godine kad je bežala od paparaca, a Roberston njenu sahranu opisuje kao najtužnijih i najbolnijih sat vremena u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...