KAO I SVAKA MAJKA

KAKO JE PRINCEZA DAJANA ZBOG SINOVA PREKRŠILA PROTOKOL NAJMANJE 2 PUTA: Genijalna anegdota za koju retko ko zna! (FOTO)

Zbog ovoga je običan svet obožavao princezu od Velsa

Celebrities
17:10h Autor:
KAKO JE PRINCEZA DAJANA ZBOG SINOVA PREKRŠILA PROTOKOL NAJMANJE 2 PUTA: Genijalna anegdota za koju retko ko zna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pokojna princeza Dajana ostala je najvoljenija članica britanske kraljevske porodice, uprkos brojnim skandalima koji su se za nju vezivali.

Bivšoj supruzi princa Čarlsa i majci prinčeva Vilijama i Harija uvek je polazilo za rukom da se približi narodu i s njom je gotovo svako mogao da se identifikuje, čak i kad je nosila najskupocenije komade i nakit i mahala s balkona palate, piše Glossy.

Jedna od njenih tajni bila je to što je i ona sama žudela da bude "obična", a po tom principu je vaspitavala i svoje sinove, pa je tako već poznata priča o tome kako je insistirala da njena deca čekaju u redu sa svojim vršnjacima da bi se fotografisali s Deda Mrazom. U skladu s tim, za nju nije bilo dopustivo da propusti neke zabavne roditeljske aktivnosti u školi koju su prinčevi pohađali.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Tako je ostalo zabeleženo da je princeza Dajana u najmanje dva navrata prekršila protokol da bi njeni sinovi bili zadovoljni i kako se ne bi osećali isključeno u odnosu na drugu decu. Ovog puta, povod je bila Trka majki povodom Sportskog dana u njihovoj školi, zabavna i duhovita tradicija kojoj ledi Di jednostavno nije mogla da odoli iako nije uobičajeno videti pripadnika kraljevske porodice kako se takmiči s onima koji nisu "plave krvi".

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Ona je prvi put učestvovala u trci 1989. godine, dok je Vilijam išao u ovu školu, i zauzela je odlično treće mesto.

Potom se ponovo okušala sreću 1991. godine, kada su učestvovale majke Harijevih drugara, ali nije se visoko plasirala, mada se po snimcima vidi da je dala sve od sebe kako bi zabeležila što bolji rezultat - i to u suknji i blejzeru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs