sahrana vojvode od edinburga

KEJT I VILIJAM STIGLI NA SAHRANU PRINCA FILIPA: Vojvotkinja od Kembridža ovim posebnim detaljem odala poštu Lejdi Di!


Na ceremoniji sahrane princa Filipa, vojvotkinja od Kembridža, obučena u crno, sa mrežicom preko lica, ponela je detalj kojim je odala počast princezi Dajani

Celebrities
15:54h Autor:
KEJT I VILIJAM STIGLI NA SAHRANU PRINCA FILIPA: Vojvotkinja od Kembridža ovim posebnim detaljem odala poštu Lejdi Di!
Foto: Profimedia

Sahrana princa Filipa, supruga britanske kraljice Elizabete II, koji je prošle nedelje preminuo održava se u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, a zbog epidemioloških mera prisustvuju samo najuža porodica.

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža uslikana je po dolasku na ceremoniju sa suprugom princom Vilijamom. Odevena je u crnu haljinu, dok preko lica ima mrežicu. Nosi bisernu ogrlicu i viseće minđuše.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kako prenose svetski mediji, Kejt je tako odala poštu princezi Dajani, bisernom ogrlicom koja je pripadala kraljici, a koju je nekada nosila i Lejdi Di. Takođe, i viseće minđuše su iz kraljičine kolekcije.

Takođe, kraljevski par shodno epidemiološkim merama nosi i crne zaštitne maske.

Kako su objasnili analitičari kraljevske porodice ona će danas poneti bisere koje je nosila na važnim događajima, a koje su poklon kraljice Elizabete.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Analitičarka je za magazin "Hello" rekla:

"Ovo je prva kraljevska sahrana u doba interneta, pa mislim da će fokus biti na poštovanju i naklonosti tradiciji, ali uz neke detalje koji simbolizuju zajedniči život kraljice i princa Filipa".

Da je Kejt uvek pažljivo birala nakit i odeću za velike događaje, govori i to da je u junu 2019. godine, kada je kraljica Elizabeta ugostila tadašnjeg predsednika Amerike, Donalda Trampa, Kejt nosila čuvenu tijaru "Ljubavni čvor", koju ju je pozajmila kraljica, a koja je bila jedna od omiljenih princeze Dajane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs