PRED ISPRAĆAJ VOJVODE OD EDINBURGA

UOČI DANAŠNJE SAHRANE PRINCA FILIPA, KRALJICA ELIZABETA II objavila najdražu fotografiju sa voljenim suprugom! (FOTO)

Kraljica elizabeta II koja će danas ispratiti svog voljenog supruga na večni počinak, objavila je najdražu fotografiju sa vojvodom od Edinburga

Celebrities
12:25h Autor:
UOČI DANAŠNJE SAHRANE PRINCA FILIPA, KRALJICA ELIZABETA II objavila najdražu fotografiju sa voljenim suprugom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uoči sahrane princa Filipa koja se održava danas u 15 sati, britanska kraljica Elizabeta II podelila je sa javnošću jednu od svojih najdražih fotografija sa suprugom s kojim je bila u braku 73 godine.

Na fotografiji su kraljica i vojvoda od Edinbruga prikazani kako se odmaraju na travi u prirodi Aberdinšira 2003. godine, prenosi BBC.

Princ Filip leži naslonjen na lakat, dok je šešir stavio na koleno. Krlajevski par izgleda poptuno opušteno, smeškajući se svojoj snajki Sofiji koja je zabeležila divan trenutak u prirodi.

Da podsetimo, danas će u u dvorcu Vindzor biti održana sahrana supruga britanske kraljice Elizabete II, princa Filipa koji je preminulo 9. aprila u 99. godini.

Sahrani će prisustvovati najviše 30 ljudi u skladu sa merama protiv epidemije korona virusa koje su trenutno na snazi u Velikoj Britaniji, a ceremonija će biti emitovana na televiziji. I sam princ Filip je ranije izjavio da želi skromnu sahranu. Opelo će trajati manje od sat vremena, a vodiće ga poglavar Anglikanske crkve, nadbiskup Džastin Velbi..

Predstavnici vojske će takođe biti prisutni na sahrani i oni će nositi kovčeg princa od dvorca do kapele.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs