PRESLATKA USPOMENA

BRITANSKA KRALJEVSKA PORODICA OBJAVILA DOSAD NEVIĐENU FOTOGRAFIJU: Princ Filip i kraljica sa sedmoro praunučadi! (FOTO)

Pokojni princ Filip iza sebe je ostavio deset praunuka, dok bebu koju čekaju Megan Markl i princ Hari nije uspeo da dočeka

Celebrities
10:11h Autor:
Foto: Profimedia

Zvanična Instagram stranica britanske kraljevske porodice objavila je fotografiju na kojoj vojvoda od Edinburga i kraljica Elizabeta II poziraju sa sedmoro praunuka.

 

Fotografiju je uslikala Kejt Midlton 2018. godine u škotskom dvorcu Balmoralu, kraljičinoj privatnoj kući za odmor.

 

Princ Luis, sin princa Vilijama i Kejt Midlton u to vreme imao je samo nekoliko meseci i kao najmlađe praunuče uživalo je u krilu kraljice Elizabete II, dok su između prabake i pradeke sdela starija sestra, princeza Šarlot, koja je malenog brata držala za ručicu.

 

Princ Filip grli Islu Filips, ćerku Pitera Filipsa, koji je jedini sin princeze Ane. Devojčica Isla se smeši i drži u krilu malenu Lenu Tindal, naslednicu Zare Tindal najstarije kraljičine unuke.

 

Pored njih je i Lenina starija sestra Mia Tindal, dok pored kraljice stoji princ Džordž (7).

 

Najstarija od prisutnih rođaka, Savanah Filips, stoji iza kauča između prabake i pradeke.

 

Kejt Midlton je podelila i fotografiju sa kraljicom, princom Filipom i suprugom Vilijamom i njihovo dvoje najsterije dece. Fotografija ne nastala u istom dvorcu 2015. godine.

 

 

Mladi princ Džordž drži za ruku oca,, a princeza Šarlot u maminom naručju, šarmira pogledom prabaku, koja joj uzvraća osmeh.

 

(Stil.Kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...