tuga u kraljevskoj porodici

PRVI SUSRET ODBEGLOG HARIJA SA ČLANOVIMA KRALJEVSKE PORODICE NA SAHRANI PRINCA FILIPA: Zavađena braća ujedinjeni u bolu!

Izvori bliski kraljevskoj porodici nadaju se da će tuga koju prinčevi Hari i Vilijam osećaju zbog odlaska svog dede doprineti razgovoru o svojim narušenim odnosima, a samim tim i pomirenju

Celebrities
10:50h Autor:
PRVI SUSRET ODBEGLOG HARIJA SA ČLANOVIMA KRALJEVSKE PORODICE NA SAHRANI PRINCA FILIPA: Zavađena braća ujedinjeni u bolu!
Foto: Profimedia

Smrti princa Filipa ostavila je ogromnu prazninu u životu kraljice Elizabete II kao i svih ostalih članova britanske kraljevske porodice.

Navodno zavađena braća Hari i Vilijam, sada ujedinjeni u tuzi zaboraviće na sve nesuglasice i stati jedan pored drugog na sahrani svog voljenog dede 17. aprila u dvorcu Vindzor.

Megan Markl će po savetu lekara zbog trudnoće ostati u Americi, dok bi vojvoda od Saseksa trebalo da privatnim avionom uskoro doleti u Veliku Britaniju.

Iako su odnosi s bratom Vilijamom u poslednje dve godine narušeni, Hari će to ostaviti sa strane kako bi odao počast njihovom dedi, koji je preminuo u petak u 99 godini, doznaje The Mirror.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

"Potpuno su svesni svoje zajedničke prošlosti i sigurno će se setiti kakav je uticaj princ Filip imao tokom njihovog odrastanja. Postoji nada da se u ovakvoj prilici, kad su braća ujedinjena u tuzi, stvari mogu ispraviti', kaže kraljevski izvor i dodaje kako bi to bilo prikladno, jer je princ Filip bio šokiran narušenim odnosom svojih unuka, pa je pokušavao da ih pomiri.

Filip ih je pozvao da se prisete svoje povezanosti, ali i da vode računa o svojoj dužnosti prema kraljici i zemlji', rekao je izvor za Mirror.

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Inače, pogreb i ceremonija, u skladu sa željama princa Filipa, biće mala i privatna. Neće imati državnu sahranu, a ni telo mu neće biti izloženo radi odavanja počasti.

Navedeno je i da će ceremonija biti održana u skladu s merama za borbu protiv epidemije korona virusa kojima je propisano ograničenje broja ljudi na sahranama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs