Hari se čuo sa nekim članovima porodice

MEGAN SE NEĆE POJAVITI NA SAHRANI PRINCA FILIPA: Evo šta su odbegli supružnici naveli kao razlog!

Mnogi su mislili da se neće ni oglasiti javno

Šuška se
Autor:
MEGAN SE NEĆE POJAVITI NA SAHRANI PRINCA FILIPA: Evo šta su odbegli supružnici naveli kao razlog!
Foto: Profimedia

Danas su u Velikoj Britaniji zastave spuštene na pola koplja, u znak žalosti zbog smrti princa Filipa, koji je juče preminuo u 99. godini.

Članovi kraljevske porodice oglasili su se javno i izrazili žaljenje zbog ovog nenadoknadivnog gubitka, ali šira javnost čekala je samo jedno - reakciju princa Harija i Megan Markl.

I dok su neki mislili kako će par biti dovoljno drzak da se ne oglasi na ovu vest, Hari i Megan oglasili su se na zvaničnoj Instagram stranici njihove dobrotvorne organizacije Archewell.

"U sećanje na njegovo kraljevsko visočanstvo, vojvodu od Edinburga 1921.-2021. Hvala ti na tvojoj službi... Jako ćeš nedostajati", stoji u objavi.

Smrt princa Filipa podstaka je nagađanja u medijima hoće li princ Hari i njegova supruga doći na sahranu, koja će biti održana sledeće subote.

Prema pisanju Dejli mejla, princ Hari će doći u Britaniju i već se čuo sa ocem princem Čarlsom, kao i sa princezama Beatris i Judžin, i planira da dođe na sahranu svog dede, ali njegova supruga se neće pojaviti.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Kao razlog njenog izostanka sa poslednjeg ispraćaja princa Filipa, navodi se njena trudnoća, dok mnogi pričaju kako je pravi razlog skandalozni intervju koji su Hari i Megan nedavno dali Opri Vinfri, a koji je emitovan u trenutku veoma lošeg zdravstvenog stanja princa Filipa i njegovog boravka u bolnici.

Britanski mediji pisali su da je kraljevska porodica krila od princa Filipa sve što je mogla o skandaloznom intervjuu kako ga to ne bi dodatno uznemirilo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs