Zaboravila na brojna putovanja?

SIGURNA LAŽ BROJ DVA: Megan ozbiljno optužila kraljicu, ali dokazi govore suprotno! (FOTO)

Megan je rekla kako od ulaska u kraljevsku porodicu više nije videla svoj pasoš, ali mediji su propratili najmanje 13 njenih putovanja van Velike Britanije

Vip priča
11:14h Autor:
SIGURNA LAŽ BROJ DVA: Megan ozbiljno optužila kraljicu, ali dokazi govore suprotno! (FOTO)
Foto: EPA / Neil Hall

Tokom intervjua kojeg je dala Opri Vinfri, Megan Markl šokirala je javnost otkrivši kako su joj nakon udaje u palati oduzeli pasoš, vozačku dozvolu, ključeve... Ali, čini se da se istina i te kako razlikuje od onog što je ona prezentovala pred očima javnosti.

Kraljevski stručnjaci objasnili su kako je cela priča prenaduvana. Istina je da se zbog sigurnosti članova kraljevske porodice ti dokumenti čuvaju na sigurnom, ali to isto tako ne znači da nemaju pristup svojim dokumentima.

"Megan je morala da preda vozačku dozvolu zbog pravila osiguranja. Da je odlučila sama da sedne za volan automobila i odvesti se negde, više ne bi bila sigurna", rekao je istoričar Robert Lejsi, koji je svojim savetima pomogao i u stvaranju Netfliksove serije Kruna o britanskoj kraljevskoj porodici.

Ali, ono što je neverovatno u celoj priči i njenoj izjavi kako su joj sve oduzeli, na čemu je cela njena priča dobila dozu dramatičnosti, jedno ostaje nejasno. Čini se kako je vojvotkinja od Saseksa zaboravila da je od trenutka kada je započela svoju vezu s princem Harijem, putovala barem 13 puta van granica Velike Britanije.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Morate shvatiti da sam, kada sam postala deo porodice, tada poslednji put, sve do mog povratka u Ameriku, da sam videla svoj pasoš, vozačku dozvolu, ključeve.. Sve sam to morala predati i više ih nisam videla", tvrdila je Megan u intervjuu, ali sva njena putovanja dokumentovana su i medijski propraćena, a budući da ona nije kraljica Elizabeta II, koja jedina putuje svetom bez ikakvih dokumenata, čini se da je glumica preterala u svemu.

Tokom života u Velikoj Britaniji odlazila je sama ili s Harijem na privatna putovanja, ali i na ona po službenoj dužnosti. Bila je tako na Ibici, u Bocvani, Kanadi, Italiji i Amsterdamu, bejbi šauer žurku je organizirala u Njujorku, a za sve to joj je trebao pasoš.

"Naravno da je kraljevska porodica stavila na sigurno njen pasoš, ali ko bi uopšte pomislio da ga nije dobila za privatna, ali i službena putovanja, poput žurke za bebu u Njujorku, druženja s prijateljima u Kanadi, partijanju u Amsterdamu ili uživanju na jezeru Komo s Džordžom Klunijem?", pita se novinarka Margaret Holder koja prati zbivanja u kraljevskoj porodici za The Sun.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Podsetimo se njenih putovanja - samo šest nedelja nakon prvog izlaska, Hari je odveo Megan na safari u Bocvani. Bilo je to u avgustu 2016. godine, da bi potom u januaru 2017. zajedno odleteli iz Londona u Norveršku kako bi uživali u polarnom svetlu i posmatrali kitove. Kasnije te godine, u martu, Megan Markl je iz Toronta otišla na Jamajku, gde je bila pratnja Hariju na venčanju njegovog prijatelja.

Na prvu godišnjicu veze, u avgustu 2017. uživali su u romantičnom putovanju Bocvanom i Zambijom, a u maju i junu 2018. proveli su medeni mesec na tajnoj lokaciji. Nagađalo se da je bila reč o Sejšelima, gde su medeni mesec imali i Kejt i Vilijam.

Dva puta su bili u Italiji, pa tako i u avgustu 2018. kada je Kluni poslao svoj privatni avion da im se pridruže u njegovoj vili na jezeru Komo. U avgustu 2018. sama je otišla u Toronto da poseti najbolju prijateljicu Džesiku Mulroni, a u 2019. su dva puta bili u Americi.

Avgust 2019. proveli su na Ibici, gde je Megan proslavila 38. rođendan, a kasnije tog meseca privatnim avionom Eltona Džona uživali su u Nici.

Osim toga vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su i na tri turneje tokom kojih su posetili Maroko, Južnu Afriku, Australiju, Novi Zeland, Tongu i Fidži.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs