Optuženi za svih strana

OVO JE SRAMOTNA IZDAJA KRALJICE I SVOJE PORODICE! Pirs Morgan: Megan ne bih verovao ni da mi pročita vremensku prognozu!

Morgan nije mogao da se ne dotakne činjenice da su Megan i Hari dali intervju baš sada kada je princ Filip (99) narušenog zdravlja

Celebrities
Autor:
OVO JE SRAMOTNA IZDAJA KRALJICE I SVOJE PORODICE! Pirs Morgan: Megan ne bih verovao ni da mi pročita vremensku prognozu!
Foto: Profimedia

Čuveni britanski novinar Pirs Morgan jutros je u svojoj emisiji "isprozivao" princa Harija zbog intervjua koji je noćas emitovan, optuživši ga da je "sramotno izdao kraljicu i kraljevsku porodicu" i da je ovime poručio da želi da Amerika i ostatak sveta mrze njegovu porodicu i njegovu zemlju.

Izjave koje su Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri nazvao je "destruktivnim samoproklamujućim glupostima", rekao je u svojoj emisiji Good Morning Britain.

"To što je Megan kraljevsku porodicu nazvala gomilom rasista, to je najgora optužba koju sam čuo u svojoj karijeri", rekao je Morgan.

Osim u svojoj emisiji, Morgan je i tokom intervjua postavljao tvit za tvitom, šokiran tvrdnjama bivšeg kraljevskog para.

"Megan ne bih verovao ni da mi pročita vremensku prognozu".

Osim toga, Morgan nije mogao da se ne dotakne činjenice da su Hari i Megan bez problema pristali da se ovaj intervju emituje baš u trenutku kada je princ Filip (99) na bolničkom lečenju i narušenog zdravlja.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs