NESALOMIVA

PSI LAJU, KARAVANI PROLAZE: Šta radi kraljica Elizabeta dok čeka najveći skandal koji britanski dvor pamti!(FOTO/VIDEO)

Dok svet sa nestrpljenjem iščekuje intervju princa Harija i Megan Markl, kraljica Elizabeta čini se, u svom već pozantom maniru, ne daje ni pet para na halabuku koja se oko toga podigla.

Celebrities
19:43h Autor:
PSI LAJU, KARAVANI PROLAZE: Šta radi kraljica Elizabeta dok čeka najveći skandal koji britanski dvor pamti!(FOTO/VIDEO)
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta obratila se danas naciji povodom Dana Komonvelta i naglasila važnost ostajanja u kontaktu sa porodicom i prijateljima tokom "vremena testiranja".

U poruci koja je emitovana na BBC-u samo nekoliko sati pre emitovanja dugo išćekivanog intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, pojavljuju se princ Čarls, Kamila Parker Bouls, Kejt Midlton, princ Vilijam i drugi članovi kraljevske porodice.

Čini se da je kraljevska porodica "zbila redove" i ne da se poremetiti ni za trenutak, u momentu kada "Megzit" skandal jače nego ikada potresa britansku monarhiju.

Inače, kontroverzni intervju, koji već nedeljma puni naslovne strane novina u celom svetu, najavljuje žestoke optužbe Mekan Markl protiv kraljevske porodice.

Kraljičina audio poruka slavila je saradnju i jedinstvo i bila fokusirana na borbu protiv pandemije korona virusa, kao i na klimatske promene u svetu, ali se nijednog momenta nije osvrnula na "probleme" sa kojima se suočava kraljevska porodica.

Bakingemska palata se, po svoj prilici, priprema na svoj način za ono što će Hari i Megan reći u svom kontroverznom dvosatnom razgovoru sa Oprom Vinfri - koji se emituje u nedelju u SAD-u, i to dok je vojvoda od Edinburga i dalje u bolnici nakon operacije srca, što je kraljici posebno teško palo.

Kraljica je tokom dirljivog obraćanja naciji nosila isti broš koji je nosila na medenom mesecu sa princom Filipom. Sličan potez načinila je i Megan Markl, koja je na intervjuu sa Oprom nosila narukvicu pokojne princeze Dajane, što je prema mnogima, potez koji je jasno nagovestio kakav ugao će Megan zauzeti.

Ako je suditi prema kraljičinom odnosu prema ovoj "medijskoj bombi" koju su joj podmetnuli Megan i Hari, ovo će biti još jedna u nizu kriza koju će ona sa lakoćom prevazići, uz keks i čaj!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs