EKSKLUZIVAN INTERVJU

PRINC HARI I MEGAN MARKL U INTERVJUU OTKRILI I POL DETETA: Sada je naša porodica potpuna i biće nas četvoro!(FOTO,VIDEO)

Britanski princ Hari (36) i njegova supruga Megan Markl (39) gostovali su u emisiji kod američke voditeljke Opre Vinfri, gde su otkrili kod pola je dete koje čekaju.

Vip roditelji
Autor:
PRINC HARI I MEGAN MARKL U INTERVJUU OTKRILI I POL DETETA: Sada je naša porodica potpuna i biće nas četvoro!(FOTO,VIDEO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Tokom eksplozivnog intervjua kojeg su dali Opri Vinfri , a koji je noćas emitovan na američkom CBS-u, Megan Markl i princ Hari otkrili su kako se njihov sin Arči jako raduje svojoj- sestri.

Nakon što su prošle nedelje sa svetom podelili srećnu vest da je nakon spontanog pobačaja vojvotkinja od Saseksa ponovo trudna, sada je otkriven i pol budućeg deteta.

'Imati sina, pa onda i ćerku- šta više mogu da tražim?', rekao je ponosno princ Hari , a potom su oboje otkrili Opri kako će ostati na dvoje dece, odnosno da nakon rođenja devojčice ne planiraju više potomaka.

Princ Hari je priznao i kako se osećao kada je saznao da ovoga puta stiže devojčica i to tokom leta: 'Bio sam zahvalan, bez obzira na pol, ali imati sina, a onda i ćerku... sada je naša porodica potpuna i biće nas četvoro.'

Da će ponovo uživati u čarima novorođenčeta, Hari i Megan najavili su stilizovanom crno-belom fotografijom koju je 'na daljinu', preko telefona, snimio njihov prijatelj i lični fotograf Misan Hariman.

Na njoj Hari sedi na travi ispod drva dok mu u krilu leži Megan i nežno dodiruje trudnički stomak. Srećnu viest otkrili su na Dan zaljubljenih, baš kao što je i decenijama ranije isto uradila i Harijeva majka, pokojna princeza Dajana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs