Rasprava o rasizmu

PRINC HARI NIJE HTEO DA KAMERE SNIME OVO: Evo šta je nakon intervjua priznao Opri Vinfri!

Ova informacija sada veoma zanima javnost, ali Hari nije želeo da je otkrije

Celebrities
Autor:
PRINC HARI NIJE HTEO DA KAMERE SNIME OVO: Evo šta je nakon intervjua priznao Opri Vinfri!
Foto: Profimedia

Izjava kako je jedan član kraljevske porodice izrazio strah ili nezadovoljstvo kako bi zbog mešane rase Megan Markl i prvi sin princa Harija mogao da ima tamniju put od svih ostalih članova kraljevske porodice, uzburkala je javnost, a kraljevskoj porodici ponovno stavila etiketu rasista.

Tek kada su se kamere ugasile, princ Hari otkrio je voditeljki Opri Vinfri najzanimljivi deo intervjua. Naime, nakon što je Megan Markl rekla kako je jedan član kraljevske porodice izrazio zabrinutost da bi maleni Arči po rođenju mogao da ima tamniju boju kožu zbog nje i njenih predaka, krenula su nagađanja ko bi to mogao da bude.

Iako su mnogi svoje opklade stavljali na samu kraljicu Elizabetu II, ali i Harijevog dedu princa Filipa, iste su izgubili, budući da je princ Hari rekao kako nisu u pitanju njegovi deda i baba, ali isto tako nije želeo da otkrije o kome je zaista bila reč.

Na žalost javnosti, ta informacija, barem za sada, neće biti otkrivena.

"Nije hteo da otkrije identitet te osobe, ali jasno mi je dao do znanja da nije bilo reč o njegovoj baki ni deki, koji u tim razgovorima nisu ni učestvovali. Iako sam pokušavala da dobijem odgovor od njega, i ispred i iza kamera, nisam uspela", poručila je Vinfri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs