Skandal se ne stišava

PRVE REAKCIJE KRALJEVSKE PORODICE NA ŠOKANTNE OPTUŽBE MEGAN I HARIJA:Otkriveno šta se dešavalo u palati tokom intervjua!

Kraljica još uvek odbija da potpiše zvaničnu izjavu

Vip priča
Autor:
Foto: EPA / Andy Rain / Will Oliver

Prve reakcije Bakingemske palate na intervju Megan Markl i princa Harija opisuju se kao "užas i zaprepašćenje", piše Dejli mejl.

Tabloid navodi da su kraljica Elizabeta, princ Čarls i princ Vilijam dugo razgovarali o tome kako reagovati na niz optužbi koje su Hari i Megan izgovorili tokom dvosatnog specijala s Oprom Vinfri.

Izvori iz palate tvrde da među članovima kraljevske porodice vladaju šok i tuga, ali da kraljica još uvek odbija da potpiše službenu izjavu palate i da traži više vremena za odgovor na intervju.

Kraljevsko osoblje ostalo je budno do 3 sata ujutro i gledalo intervju putem videolinka uživo iz SAD-a s "velikim osećajem užasa i tuge", rečeno je Dejli mejlu. Kraljičin privatni sekretar sir Edvard Jang i Čarlosv sekretar Kliv Alderton navodno su intervju gledali u Bakingemskoj palati.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Nakon intervjua navodno su pripremljeni brifinzi članova kraljevske porodice i usuglasilo se da bi svaki odgovor trebalo da bude koordinisan između kraljice, Čarlsa i Vilijama.

Navodno su sazvani krizni sastanci na kojima su učestvovali visoki činovnici iz palate, kao i visoko rangirani članovi kraljevske porodice, lično i telefonom, kao i putem videopoziva.

Dejli mejl piše i da je osoblje palate duboko razočarano i iznevereno izjavama iznesenim u intervjuu.

Kraljica je u Vindzoru razgovarala sa sinom Čarlsom koji je bio u njegovom londonskom domu, i unukom Vilijamom, koji se vratio u London iz Norfolka pripremajući se za povratak dece u školu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...