Još jedna laž?

NI KRALJEVSKO OSOBLJE NEĆE VIŠE DA ĆUTI O MEGAN: Od kraljice je dobila najbolji tim, od početka nikog nije slušala!

Izvori kažu da joj je kraljica lično dodelila najbolje i najiskusnije saradnike, kao i dozvolu da svakoga sama odabere

Vip priča
Autor:
NI KRALJEVSKO OSOBLJE NEĆE VIŠE DA ĆUTI O MEGAN: Od kraljice je dobila najbolji tim, od početka nikog nije slušala!
Foto: EPA / Andy Rain

I zaposleni u kraljevskoj palati Velike Britanije pratili su skandalozni intervju Megan Markl i princa Harija, a kako kažu izvori, oni su najviše šokirani tvrdnjama kako Megan nije imala nikakvu podršku i da joj niko nije pomagao da se uklopi u nov način života koji joj je bio potpuno stran.

Dejli mejl saznaje kako je kraljica Megan dodelila najiskusnije saradnike za mentore još kada se verila sa Harijem i kako joj je dopustila da sama izabere 15 najboljih lojalnih zaposlenih koji decenijama rade za kraljevsku porodicu.

"Imala je briljantan tim sastravljen od iskusnih i lojalnih ljudi da joj pomognu. Nažalost, ona i Hari nisu slušali nikoga. To je jedina istina",. rekao je izvor.

Kako navodi britanski tabloid, kraljica je lično donela odluku da popularna bivša kraljičina sekretarka Samanta Koen vodi Meganin tim i pripremi bivšu glumicu za venčanje. Samanta je osoba od najvećeg poverenja kraljice Elizabete i baš zato ju je dodelila Megan, kako bi je svakodnevno učila protokolima i kraljevskim manirima", otkriva izvor za Dejli mejl.

Inače, priča se da je i Samanta Koen među zaposlenima koji su se žalili na mobing od strane Megan Markl, oko čega će Bakingemska palata, kako je zvanično najavljeno, sprovesti istragu.

Podsetimo, Megan je u intervjuu navela kako joj niko nije ništa pomagao, niti je upućivao u stvari koje nije mogla da zna i kako je usred noći guglala sve što joj je bilo potrebno kako ne bi obrukala novu porodicu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs