Druga sigurna laž

MEGAN I HARI UHVAĆENI U VELIKOJ LAŽI: Ovo je jednostavno nemoguće!

Oglasio se engleski vikar i objasnio pravila venčanja

Celebrities
Autor:
MEGAN I HARI UHVAĆENI U VELIKOJ LAŽI: Ovo je jednostavno nemoguće!
Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u intervjuu koji su dali Opri Vinfri ispričali su, između ostalog, kako su se tajno venčali tri dana pre romantičnog venčanja koje je pratio ceo svet, kako bi imali "nešto za sebe" i kako bi mogli da čuvaju uspomenu na taj privatni, lep trenutak, piše Glossy.

Ipak, jedan engleski vikar tvrdi da se to sigurno nije dogodilo.

Kako je Megan objasnila, Hari i ona pozvali su kanterberijskog nadbiskupa i rekli mu da je glamurozno venčanje spektakl za svet i da žele da započnu svoj bračni život sami, na šta je princ dodao da su samo njih troje bili na tom intimnom venčanju — Megan, on i nadbiskup.

Međutim, kako prenose britanski mediji, tamošnja Crkva nalaže da se venčanje dogodi na javnom mestu, gde ljudi mogu eventualno da prigovore sklapanju braka i da se to ne može desiti u dvorištu i bez svedoka.

Vikar Crkve Engleske Dejvid Grin pisao je na Tviteru o ovom činu nakon intervjua i istakao da to što Megan i Hari tvrde nije moguće.

"Nije moguće dvaput se venčati. Šta je bilo onda to tri dana pre javne ceremnije? I ako jeste bio brak, šta onda radimo? Sklapamo sveti brak samo zbog kamera?", zapitao se on, a potom obrisao tvit.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Ukoliko je ovo bila laž, ona navodno nije jedina izgovorena u intervjuu — Megan je rekla da nije znala ko je princ Hari kad ga je tek u poznala i da ga nije "guglala", dok njena drugarica iz detinjstva Ninaki Pridi tvrdi da je Megan bila opsednuta britanskom kraljevskom porodicom tokom odrastanja, a čuvena je njihova zajednička fotografija iz tinejdžerskih dana na kojoj poziraju ispred Bakingemske palate.

"Ona želi da bude nova princeza Dajana", rekla je Ninaki Pridi.

"Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film "Princezini dnevnici", o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja", govorila je Ninaki nakon što se saznalo za Meganinu vezu sa Harijem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs