LEPA I HRABRA

2 GODINE JE PROVELA U VOJSCI BRANEĆI DOMOVINU,A SAD NIŽE USPEHE U HOLIVUDU: Život Gal Gadot je dostojan filmskog platna!

Neverovatan život glumice koja je lepotom opčinila svet

Vip priča
Autor:
2 GODINE JE PROVELA U VOJSCI BRANEĆI DOMOVINU,A SAD NIŽE USPEHE U HOLIVUDU: Život Gal Gadot je dostojan filmskog platna!
Foto: Profimedia

Zvezda novog filmskog hita "Wonder Woman 1984" bivša je misica i instruktorka borilačnih veština, koja se proslavila ulogama akcijskih junakinja, a kako kaža, uspeh najviše duguje i mužu koji je zbog njene karijere ostavio svoj posao u Tel Avivu i sve podredio njenoj karijeri.

"Nema prečica, uspeh ne dolazi na brzinu. Govore da sam iznenada postala zvezda, a meni je za to trebalo trinaest godina. Zato sam i bila spremna kada je slava došla", govori izraelska glumica Gal Gadot (36).

Rođena u Petah Tikvi, odrasla je u obližnjem manjem gradu Rosh Haayinu. Njeni roditelji, profesorka fizičkog Irit i inženjer Majkl Gadot, još su pre njenog rođenja promenili prezime Grinštajn u Gadot, što na hebrejskom znači obala reke. Isto nadahnuće su imali i dok su starijoj kćeri davali ime pa su je nazvali Gal, što na hebrejskom znači talas­ . ­

ŽIVEO JE LUDO I BURNO SVE DOK NIJE UPOZNAO NJU: 20 godina mlađa devojka je uspela da smiri najvećeg šarmera Holivuda!

"Uvek sam bila jako aktivna, igrala se s dečacima i stalno trčala po kraju, što je podsticala naša majka. Nije nam dala da gledamo televiziju, već bi nam gurnula loptu u ruke i rekla da se odemo napolje, prisetila se Gadot svog detinjstva, napomenuvši da su njoj i mlađoj sestri Dani roditelji dali najveći dar, a to je vera ­da su sposobne da ostvare šta god zamisle.

O životu holivudske zvezde u detinjstvu nije ni sanjala. Volela je scenu pa je tako dvanaest godina plesala, prvo balet, zatim savremeni ples, ali je jednako uživala trenirajući košarku i borilačke veštine.

ŽIVOTNA PRIČA NAJPOZNATIJEG ZLIKOVCA HOLIVUDA: Ljubav i istrajnost jedne žene vratile su ga na pravi put! (FOTO)

Gal Gadot
foto: Profimedia

"U našoj kući se o glumi nije ozbiljno razmišljalo. Roditelji su uvek naglašavali da je ples lepa zabava, ali da je moj glavni cilj da studiram i dobijem diplomu. Tako sam i ja zamišljala svoj životni put", rekla je glumica.

Verojatno bi danas i radila u nekoj kancelariju u Tel Avivu da nakon višemesečnog nagovaranja majke nije pristala da se prijavi za Miss Izraela.

"Samo da mamu skinem s vrata", ­ rekla je ona dok je predavala prijavnicu. Bila je to za nju zabava, ali se žiri nije šalio, pa je tada, 18-godišnju Gal proglasio za Miss Iralela.

Na izbor za Miss Sveta je otišla sa planom da se pokaže u najlošijem svetlu, jer je, kako kaže, manekenska karijera nije zanimala.

"Članica žirija je bila i pevačica Paula Abdul. Na njeno pitanje sam samo zakolutala očima i s najsnažnijim izraelskim akcentom slagala kako ne gvoorim engleski", prisetila se Gal.

"Učinila sam sve da ne pobedim. I uspela sam, pobedonosno sam izgubila".

TOTALNI SLOM NEKADAŠNJE DEČJE ZVEZDE: 10 meseci bio u zatvoru, a sada 32. rođendan proslavio unutar zidina psihijatrije!

Sa piste pravo u vojsku

Dok se većina devojaka nakon izbora okrenula manekenskim karijerama, Gadot je uzela pušku u ruke. Ne želeći više da odugovlači, otišla je na obavezno dvogodišnje služenje vojnoga roka. U Izraelskim obrambenim snagama bila je i 2006. za vreme 34-dnevnog izraelsko-libanonskog rata, ali Gal nikada nije bila u opasnosti. Daleko od borbenih linija podučavala je ostale vojnike fitnesu.

"Vojska me naučila disciplini i požrtvovnosti i zato vreme koje sam tamo provela smatram dragocenim", rekla je Gadot, koja je nakon vojnog roka upisala studije prava i međunarodnih odnosa.

Kako bi zaradila novac, počela je da snima reklame, a tada je i zapazio filmski agent koji je u to vreme tražio novu Bondovu devojku za film "Zrno utehe".

Gadot su pozvali na audiciju u Los Anđeles, gde je prošla prvi krug, ali je uloga ipak pripala Ukrajinki Olgi Kurlenko. Međutim, isti agent ju je pozvao nekoliko meseci kasnije i ponudio joj da se pojavi na još jednoj audiciji, ovog puta za akcioni spektakl "Brzi i žestoki: Povratak".

Ulogu je dobila, a kaže da to nije bilo zbog glumačkih sposobnosti, već zbog njenog dobrog rukovanja oružjem. Ovde joj se boravak u vojsi isplatio. Nakon ovog filmsog ostavrenja, uspesi su se samo nizali, a onda je ubrzo postala veoma angažovana i mnogima omiljena glumica.

BILA JE NESTVARNO LEPA I TALENTOVANA, U ŽIVOTU JE IMALA SVE OSIM SREĆE: Životna priča najfatalnije Nemice!

Ljubav na prvom mestu

Većini 24-godišnjakinja iznenadna slava bi brzo udarila u glavu, ali izraelska glumica znala je dobro da uskladi profesionalne uspehe i stabilnost u privatnom životu.

Važan faktor u toj stabilnosti je njen suprug, izraelski trgovac nekretninama Jaron Varsano (45), koga je upoznala uoči odlaska na odsluženje vojnog roka.

"Imali smo iste prijatelje, ali nismo se poznavali, sve do jedne zabave. Počeli smo da razgovaramo i potpuno me je opčinio. Kad sam došla kući, odmah sam ga pozvala: "Ne znam je li prerano da te nazovem, ali htela bih da te vidim još jednom", otkrila je ona jednom prilikom.

"Naš prvi sastanak je bio prediva" prisetio se Varsano, koji je novoj devojci već na drugom izlasku obećao da će je oženiti. I zaista, čekao je dve godine, pa je 2008. ispunio obećanje. Venčali su se u velikom kongresnom centru u središtu Tel Aviva.

"Jaron je moja najveća podrška. Kada sam neodlučna i ne znam kako dalje, on mi pomogne savetom. Uvek me sasluša i nađe prave reči za mene. I prvi je koji će reći da mogu ostvariti šta god zamislim", iskrena je glumica.

Sreću para je upotpuni dolazak njihovog prvog deteta 2011. godine, ćerke Alme, a zatim i druge ćerke, maje 2017. Pre nekoliko dana glumica je objavila da ona i suprug čekaju treće dete.

6 GODINA BIO U VEZI SA UDATOM ŽENOM IAKO JE GEJ: Najluđi ljubavni trougao!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs