presrećna

Glumica trudna u petoj deceniji: Posle brojnih negativnih testova, bila na ivici da odustane, a sada sija od sreće!

Par će dobiti sina, a glumica otkriva da ju je uprkos svim pokušajima da ostane u drugom stanju, trudnoća na kraju iznenadila

Celebrities
13:38h Autor:
Glumica trudna u petoj deceniji: Posle brojnih negativnih testova, bila na ivici da odustane, a sada sija od sreće!
Foto: Profimedia

Američka glumica Mena Suvari (41) poznata po ulozi u filmu "Američka lepota" čeka prvo dete sa suprugom Majklom Houpom, a srećni par će na proleće postati roditelji sina.

"Za mene je to još uvek proces verovanja i prihvatanja da mi se nešto tako lepo može dogoditi. To je veoma emotivno iskustvo. Bilo mi je jako čudno saznati da sam trudna", otkrila je glumica za Pipl.

Par je sudbonosno "da" izgovorio 2018. godine i nadali su se proširenju porodice, ali ipak vest o trudnoći bila je veliko iznenađenje s obzirom na to da su dugo radili na tome, kao i zbog činjenice da je zakoračila u petu deceniju.

"Morala sam da se okrenem novim navikama oko ishrane i spavanja, opustim samu sebe, potražim pomoć, sve je to jako teško za nezavisnu ženu", rekla je.

Ostavio porodicu na cedilu: Dok pevač uživa u strasom zagrljaju mlađe devojke, njegova žena jedva sklapa kraj s krajem!

foto: Profimedia

Bio je to dug proces

Supružnici su ranije ove godine odlučili da porade na detetu, ali je usledio period razočarenja.

"Svaki mesec sam merila temperaturu i piškila na test za određivanje ovulacije. Očekuješ da će se dogoditi, ali ništa. Bila sam i preplavljena emocijama, ali i pod stresom", opisala je Mena svoju borbu.

Pored toga, bila je pod stalnim pritiskom da mora što pre zatrudneti zbog svojih godina.

"Imam 41 godinu, i atmosfera mi je bila nešto kao: Sa jedne strane sam u grobu i neka mi je sa srećom", opisuje emocije koje su je preplavile, te objašnjava kako je zbog stresa i brojnih negativnih testova za trudnoću rekla sebi da više ne može tako.

"Rekla sam sebi da sam umorna od stresa i pokušala sam da shvatim. ako je suđeno, suđeno je", opisala je Suvari.

Fokusirala se na posao, otputovala, a ubrzo osetila promene na telu.

"Najpre sam mislila da me muči džet leg, problem sa spavanjem, jer sam bila jako osetljiva. Do kraja jula, imala sam još neke simptome i odlučila sam da uradim test. I to je bilo to. Veliko iznenađenje. Pravo čudo!", priseća se glumica.

Kako kaže, trudnoću su ona i suprug oduvek želeli, ali su nekoliko meseci pre nego što je zatrudnela prestali da kalkulišui jednostavno se opustili.

"Kažu da se to obično tada i dogodi", kazala je.

Mena sve zahvaljuje činjenici da je verovala svom telu, bez obzira na tuđa mišljenja o svojim godinama.

"Čak i u mojim kasnijim tridesetima, ljudi su sumnjali u mene. To vam usadi velik strah. Uložila sam mnogo truda da se iz toga izvučem i zaista verujem u svoje telo, u kakvom je zaista stanju", rekla je glumica, dodajući

da ju je čak i jedan lekar pitao je li zatrudnela na staromodan način.

'Rekla sam 'Pa da, zašto ne?'. Ne mora uvek biti drugi način. Da, prelepo je da imamo tu mogućnost, ali stvarno želim da se žene osećaju osnaženo. Ako poznajete svoje telo i osećate se zdravo, mislim da je samo pitanje vremena', kaže Suvari i zaključuje: 'To mi se dogodilo!'.

Stravični detalji iz života Maraje Keri: Trpela zanemarivanje u detinjstvu, sestra htela da je proda makrou!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs