knjiga otkriva

Novi detalji o svađi između braće zbog Megan: Hari je zbog ovoga bukvalno eksplodirao od besa!

Nova biografija koja je nedavno ugledala svetlost dana iznosi sočne detalje svađe

Celebrities
12:37h Autor:
Foto: Profimedia

O lošem odnosu princa Harija (36) i princa Vilijama (38)dugo se priča, a nova knjiga o britanskoj kraljevskoj porodici "Bitka braće", autora Roberta Lejsija otkriva detalje.

 

Kada je Megan Markl prošle godine dobila čast da bude jedna od urednica britanskog izdanja magazina Vog, u kojem je objavljena lista 100 najuticajnijih i najmoćnijih žena koje stvaraju pozitivne promene u svetu, britanski mediji nisu bili kritički nastrojeni kao što to obično jesu kada su u pitanju potezi bivše glumice.

 

Međutim, starijim članovima kraljevske porodice i princu Vilijamu nije se svidelo kako je Megan obavila taj zadatak, te su se braća žestoko sukobili, otkriva autor u ovoj knjizi.

 

Kraljica Elizabeta smršala oko 10 kilograma: Svi u strahu da li joj je zdravlje ugroženo! (FOTO)

foto: Profimedia


Vojvoda od Kembridža je navodno otpočetka bio protiv ideje da Megan uređuje Vog i bira listu najuticajnijih žena. Sa njim bili saglasni i neki stariji članovi britanske kraljevske porodice.

 

Vilijam je došao da razgovara sa mlađim bratom, a temperamentni Hari je bukvalno eksplodirao. Tada ni vojvoda od Kembridža nije mogao ostati miran, te se razgovor brzo pretvorio u svađu. Od tog trenutka razdor među prinčevima je postao sve dublji. 

 

Narušeni odnos sinova princeze Dajane bio je primetan kada su Hari i Megan krajem avgusta došli na zajedničko letovanje cele kraljevske porodice u Sardinghamu, a mediji šuškaju i kako je vrlo verovatno da će Hari i Megan odbiti i poziv da provedu božićne praznike s kraljevskom porodicom na dvoru.

 

Kraljica je ipak uverena da će barem Hari doći u posetu jer je navodno naredila slugama da pripreme njegovu bivšu rezidenciju u Frogmore Cottageu.

 

Kejt Midlton je najsrećnija tetka: Pipa pravi veliko slavlje svom sinu! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...