BURAN RAZVOD

Ostavio porodicu na cedilu: Dok pevač uživa u strasom zagrljaju mlađe devojke, njegova žena jedva sklapa kraj s krajem!

Iako razvod još uvek nije okončan, pevač je već pronašao utehu

Celebrities
Autor:
Ostavio porodicu na cedilu: Dok pevač uživa u strasom zagrljaju mlađe devojke, njegova žena jedva sklapa kraj s krajem!
Foto: Printscreen Instagram / sien_il_divo

Rene Marfi podnela je zahtev za razvod od pevača Sebastijana Izambarda, krajem 2018., a nekoliko dana nakon toga izgorela joj je kuća.

Pevač grupe Il Divo, Sebastijan Izambard (47) razvodi se gotovo dve godine od supruge Rene Marfi, a parcnica je postla žestoka, kao i njene optužbe putem medija.

Kako piše Dejli Mejl, Rene je podnela zahtev za razvod, a ubrzo nakon toga, 8. novembra 2018. izgorela je vila u Malibuu, vredna 12,95 miliona dolara, u kojoj je do tada živela sa decom i Sebastijanom.

Zbog ove situacije, Rene, je bila primorana da sa decom živi u kamp prikolici. Detalji brakorazvodne parnice su procureli u javnost, a navodi se da je Rene tužila osiguravajuću kuću State Farm, svog muža, osiguravajućeg agenta i još 20 ljudi zbog neadekvatne polise osiguranja koju je imala izgorela vila.

U tužbi ona navodi da je morala da se, sa troje dece, preseli u kamp kuću, a da joj suprug nije pomogao finansijski.

Ona dodaje i da je osiguravajuća kuća prestala da joj plaća mesečnu odštetu i da je umesto na njen račun, taj novac uplaćivan na račun Sebastijana. Tako je on zaradio između 15.000 i 20.000 dolara.

Rene i Sebastijan su se zaljubili sredinom 2000-ih kada je pevač sa grupom Il Divo bio na turneji u Sidneju dok je ona radila kao publicista. Venčali su se 2008. i iste godine su dobili blizance Rouz i Lusi (12), a 2010. i sina Džuda (9).

Živjeli su na tri lokacije: u Kaliforniji, Parizu i Londonu. Rene je odgajala decu, dok je Sebastijan imao turneje širom sveta.

"Dijagnostifikovana mi je bolest koja mi je promenila život, a većinom se sama brinem za našu decu", rekla je Rene kada je 2018. podnela zahtev za razvod.

Sebastijan nikada javno komentarisao njihov razvod za razliku od nje. I dok ona tvrdi da se brine o deci i živi u prikolici, pevač uživa sa dosta mlađom devojkom Kortni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs