Bračne svađe

Ima nešto posebno ljigavo u muškarcu koji se vrati svojoj ženi, dan nakon preljube...

Nova priča po starom scenariju: muškarac (50) javno je ljubakao devojku (30), a kada su fotografije stigle do njegove supruge, pokajnički se vratio kući sa idejom da spase brak nakon što ga je sam uzdrmao iz korena

Šuška se
Autor:
Ima nešto posebno ljigavo u muškarcu koji se vrati svojoj ženi, dan nakon preljube...
Foto: Profimedia

Svi smo se već naslušali priča o preljubama, tim moralnim prevarama posle kojih, nekako nam se čini - supruga najviše ostane pogođena i uništena.

1 / 3 Foto: Profimedia

Dominik je naravno skinuo burmu i zanemario da kod kuće ima suprugu sa kojom je u braku od 2010. godine.

Šokirana supruga je za to vreme očajavala kod kuće ponavljajući drugaricama iznova i iznova: "Mislila sam da smo zaljubljeni..."

A onda je Dominiku došlo iz d*** u glavu ili mu je menadžer rekao da "popravi svoj imidž", pa je na brzaka došao kod svoje supruge da izglade situaciju.

Tog jutra, paparaci su budno pratili svaki korak očajne žene, koja je iz porodičnog doma izašla bleda i sa maramicom u ruci. Iza nje je izašao Dominik, sada glumac u privatnom životu, noseći u ruci papir na kojem je pisalo: "Naš brak je jak i mi smo još uvek zajedno."

foto: Profimedia

Očajna supruga je poljubila muža i sakrila se u kolima, dok je on samozadovoljno zakačio papir da ga paparaci fotografišu.

Katarinini prijatelji tvrde da je ona žena koja "ne trpi sr***, " te da je veoma direktna, ali da im nije jasno zašto je sada odlučila da oprosti preljubniku.

Međutim, ukoliko niste majka troje dece, od koje najmlađe ima 7 godina, ne znate kroz koje muke ta žena prolazi.

I dok se novinari bave sa time što je Katarina shrvana i time što je Lili buntovna i slobodna devojka, niko ne priča o Dominiku i tome da ima nešto posebno ljigavo u preljubniku, koji se noć nakon afera vraća kući tražeći oproštaj od supruge....

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs