Skandal

Glumac (50) uhvaćen kako ljubi koleginicu (30): Šokirana supruga sve saznala iz medija!

Glumac Dominik Vest i njegova kolegica Lili Džejms prepustili su se strastima u jednom kafiću u Rimu u pauzi od snimanja projekta na kojem zajedno rade.

Šuška se
Autor:
Glumac (50) uhvaćen kako ljubi koleginicu (30): Šokirana supruga sve saznala iz medija!
Foto: Profimedia

Glumci Dominik Vest(50) i Lili Džejms (31) iznenadili su sve prolaznike u Rimu kada su se prepustili strastvenom poljupcu u pauzi od projekta na kojem zajedno rade. Paparaci su ih snimili u jednom kafiću, a oženjeni Vest i mlada Lili nisu marili za znatiželjne poglede.

Dodirivali su se, ljubili i mazili dok su ispijali kafu, a sudeći prema izvorima bliskim glumcima, dve prethodne večeri proveli su zajedno u apartmanu hotela De La Ville.

Dejli Mejl je ubrzo nakon što su procurele fotografije objavio i kako je Dominicova supruga Ketrin Ficdžerald ostala šokirana i slomljena srca.

Prijatelji Vestove supruge istakli su kako je Ketrin smatrala da su zaljubljeni te da im je brak dobar, sve dok nije videla fotografije iz Rima.

foto: Profimedia

"Ketrin pokušava doći do Dominika, ali on se ne javlja na telefon. Ona nema pojma što se događa, no smatrala je kako im je brak stabilan. Čini se kako je njihov brak sada završen, a oseća se previše tužno da bi išta komentarisalad. Njih dvoje moraju da porazgovaraju", kaže izvor blizak glumčevoj supruzi.

Dominik i Ketrin imaju četvoro dece zajedno, a glumac iz prijašnje veze ima još jednu kćerku. Par je u braku od 2010. godine, a dosad nisu imali nikakvih problema. Vestovi predstavnici za štampu još nisu komentarisali njegovu aferu.

Lili Džejms je pre nekoliko dana objavila kako se konačno razišla od glumca Mata Smita, s kojim je poslednjih nekoliko meseci pokušavala spasiti petogodišnju vezu, ali nije im uspelo.

Zanimljivo, Vest je zvezda serije "Afera", u kojoj glumi pisca Nou Sloveja, koji prevari suprugu s mladom konobaricom te ostavi nju i četvoro dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs