SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA

MUŽA PREVARILA PA SE UDALA ZA NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA. SAD SAZNALA DA JE I ON VARA: Uništio si porodicu zbog k***e

Još jedna porodica koju si uništio zbog ku..e.

Celebrities
Autor:
MUŽA PREVARILA PA SE UDALA ZA NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA. SAD SAZNALA DA JE I ON VARA: Uništio si porodicu zbog k***e
Foto: Profimedia

Najpoznatija svetska fudbalska menadžerka, Vanda Nara (34) ostavila je svog supruga Maura Ikadrija.

Javljaju to ove nedelje italijanski mediji, navodeći Vandin potez s Instagrama kao dokaz da je braku došao kraj.

Ona je objavila jedan stori u sklopu kojeg je napisala: "Još jedna porodica koju si uništio zbog ku..e."

Pritom je, što su primetili mnogi, prestala pratiti svog supruga i klijenta Maura.

Vanda je bivšeg supruga varala i ostavila zbog Maura

Podsećamo, Vanda i Mauro su započeli svoju vezu tokom 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji zajdeno s Vandinim bivšim suprugom Maksijem Lopezom. Tekom tog boravka u istom klubu je Ikardi, koji je bio Maksijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, preoteo mu suprugu s kojom Maksi ima tri sina.

Usledio je u decembar 2013. razvod, da bi se na proleće 2014. Mauro i Vanda venčali i od tada su u braku u kojem su dobili dve ćerke. U međuvremenu, Vanda je postala menadžerka svom suprugu kojeg je zastupala u pregovorima oko ugovora u vreme dok je igrao u Interu, ali i prilikom kasnijeg transfera u PSG.

Taj potez Mauru su zamerili mnogi, među kojima i Mesi. Javna je tajna da je bivši igrač Barselone zabranjivao izbornicima da pozovu Maura u reprezentaciju Argentine jer, osim što mu je Maksi Lopez prijatelj, Mesi je smatrao da je to klasični čin izdaje i preko toga se ne može preći.

Šta se sada tačno dogodilo, verovatno ćemo saznati u danima koji slede...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs