OTKRIVENI NOVI DETALJI BRAKA

Nije joj bilo lako: I kraljica je bila prevarena - i to sa 12 različitih žena! (FOTO)

Princa Filipa povezivali su sa ovih 12 žena

Vip priča
Autor:
Princ Filip i kraljica Elizabeta, Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II i princ Filip u braku su od 1947. i važe za jedan od skladnijih parova u javnosti. Ipak, tokom sedamdeset tri godine braka kraljici nije bilo lako. Iako mnogima zvuči nemoguće, strani mediji pišu da je i kraljica Elizabeta bila prevarena žena, a da su tokom sedam decenija braka njenog supruga povezivali sa čak dvanaest žena.

 

U novoj biografiji vojvode od Edinburga izneta je burna prošlost princa Filipa, prenosi “Daily Mail”. Naime, Majk Parker, blizak vojvodin prijatelj rekao je kako je za Filipa Elizabetin dolazak na tron značio kraj života, kojim je do tad živeo. Grčki princ odrekao se pomorske karijere, a suprugu je mogao da viđa samo poštujući protokol, što mu nije palo lako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

I danas su kraljica i vojvoda neretko odvojeni zbog brojnih kraljevskih dužnosti, koje Elizabeta ima.

 

Kraljica Elizabeta ima mnogo obaveza od momenta kada je preuzela krunu. Od tada, ona je za svog supruga imala puno razumevanja. S obzirom da se zbog nje odrekao karijere u pomorstvu, nije se bunila kada je 1956. otišao na Olimpijske igre u Melburnu, a zatim na Novi Zeland i Foklandska ostrva. Baš u to vreme saznalo se da je Filip neveran kraljici.Kraljica Elizabeta bila je prevarena žena, ali se potrudila da se ceo slučaj zataška, otputovala je kod supruga, a kada su se vratili u London, javnost ih je viđala nasmejane i srećne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Među ženama koje su povezivali sa Filipom bile su aristokratkinje i glumice.

 

Na spisku se našlo i ime Pat Kirkvud, najplaćenije scenske izvođačice u Londonu pedesetih godina prošlog veka, koja se zabavljala sa fotografom i prijateljem princa Sterlingom Nahumom. Pat je jednom prilikom izjavila da bi imala mnogo lepši i srećniji život da je princ te noći, kada se našao u njenom društvu, otišao kod trudne supruge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Dixon (@princessofyork) on

Filipa su povezivali i sa jednom od najvećih balerina 20. veka Galinom Ulanovom o čemu je bilo reči i u Netfliksovoj seriji “Kruna” u kojoj su gledaoci mogli da vide kako kraljica pronalazi fotografiju plesačice kod svog supruga.

 

Iako joj nije bilo lako,kraljica Elizabeta uvek je imala jedan stav – Muškarac uvek ostaje muškarac. Ipak, njen suprug je bio član kraljevske porodice i njegove “mrlje” morale su nestati, ne samo zbog dece, već zbog njenog kraljevskog ugleda i autoriteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Sudeći po onome što govori biografija vojvode od Edinburga kraljica Elizabeta bila je prevarena žena, a njen suprug imao je čak dvanaest ljubavnica. Ipak, da li je reč samo o nagađanjima, ili je Filip zaista imao burnu prošlost, istina će uvek ostati pod velom tajne.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...