džejk lojd

TOTALNI SLOM NEKADAŠNJE DEČJE ZVEZDE: 10 meseci bio u zatvoru, a sada 32. rođendan proslavio unutar zidina psihijatrije!


Glumac "Ratova zvezda", koji je nekada bio velika dečja zvezda, napunio je juče 32 godine. Ali, s obzirom na to da se od 2015 nalazi u psihijatrijskoj bolnici, nema mnogo razloga za slavlje

Vip priča
15:46h Autor:
TOTALNI SLOM NEKADAŠNJE DEČJE ZVEZDE: 10 meseci bio u zatvoru, a sada 32. rođendan proslavio unutar zidina psihijatrije!
Foto: Profimedia

Glumac Džejk Lojd (32) kojeg svi pamtimo kao malog Anakina Skajvokera iz „Ratova zvezda“, Epizoda I - Fantomska Pretnja" iz 1999. godine, tu ulogu odigrao je kada je imao samo 9 godina.

Međutim, popularnost i slava doneli su mu samo probleme u životu.

Film je razočarao mnoge obožavatelje popularne franšize, zbog čega su Lojda maltretirali u školi.

Nakon toga je 2001. godine snimio je film "Madison" a zatim se povukao iz glume.

Osim u "Zvezdanim ratovima", zapaženu ulogu ostvario je i u komediji "Luda božićna zvona" iz 1996. godine, inače jedinom božićnom filmu akciinog junaka Arnolda Švarcenegera.

Dzejk Lojd
foto: Profimedia

Džejk je 2015. godine uhapšen jer je bahato vozio bez vozačke dozvole, nije stao na crveno svetlo i još se opirao hapšenju zbog čega je završio zatvoru na 10 meseci.

Iz zatvora je premešten u psihijatrijsku ustanovu gde mu je dijagnostikovana šizofrenija. Nakratko je izašao 2019. godine, ali strani mediji pišu da je 5. marta ove godine svoj 32. rođendan ipak dočekao na psihijatriji.

Dzejk Lojd
foto: Profimedia

Glumac se 2018. godine suočio i s gubitkom mlađe sestre Medison koja je preminula u snu prirodnom smrću u 26. godini života. Džejkova majka je rekla kako je njena smrt slomila celu porodicu, pogotovo njenog sina.

Nekoliko godina ranije pisalo se i da je Lojd napao svoju majku, ali ona nije hela da podnese prijavu protiv svog sina, jer tada nije bio na lekovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs