SAJMON HELBERG

RAŠČUPANA KOSA I ZAPUŠTENA BRADA: Zvezda serije Štreberi ne liči na sebe! Fanovu u šoku! Šta mu se desilo? (FOTO)

Glumac Sajmon Helberg, domaćoj publici poznat kao Hovard iz serije "Štreberi" iznenadio je fanove svojim neprepoznatljivim izgledom.

Vip priča
Autor:
RAŠČUPANA KOSA I ZAPUŠTENA BRADA: Zvezda serije Štreberi ne liči na sebe! Fanovu u šoku! Šta mu se desilo? (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac i komičar Sajmon Helberg (41) najpoznatiji je po ulozi Howarda Wolowitza iz popularne humoristične serije "Štreberi".

Urnebesnog vazduhoplovnog inženjera i bivšeg astronauta tumačio je u svih 12 sezona serije koja se snimala od 2007. do 2009. godine, i u kojoj je gledaocima prirastao za srce uprkos iritantnom karakteru.

Ipak i najveći obožavatelji sitkoma koji mu je obeležio karijeru teško bi ga prepoznali na novim fotografijama.

Sajmon Helberg
foto: Profimedia

Sajmona su paparaci ulovili tokom šetnje Los Anđelesom u poprilično zapuštenom izdanju s raščupanom kosom ispod kačketa i nikad dužom bradom.

Nije poznato da li mu je ovo novi imidž ili se pak radi o transformaciji za neku novu ulogu, u svakom slučaju je daleko od uvek uglađenog, počešljanog i obrijanog lika iz serije.

Sajmon Helberg
foto: Profimedia

Inače, Sajmon je nakon završetka hit-serije nastavio da dobija uloge, a u mjuziklu "Anette" koji je snimio prošle godine, pokazao je i da je talentovan za pevanje.

Što se tiče njegovog privatnog života, Sajmon je od 2007. godine u braku s glumicom Jocelyn Towne, s kojom je ima ćerku Adelin i sina Vildera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs