NEKAD I SAD

KOKAIN I ALKOHOL SU GA POTPUNO UNIŠTILI: Važio za velikog zavodnika, danas bi ga i rođena majka teško prepoznala! (FOTO)

Od onog simpatičnog glumca nije ostao ni trag

Star look
Autor:
KOKAIN I ALKOHOL SU GA POTPUNO UNIŠTILI: Važio za velikog zavodnika, danas bi ga i rođena majka teško prepoznala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumca Metjua Perija publika je zavolela tokom emitovanja serije "Prijatelji". Godinama nakon završetka poslednje sezone isplivala je informacija da se čuveni Čendler godinama bori sa depresijom i porocima.

Naime, pritisak velike popularnosti nije mogao da podnese, pa se okrenuo alkoholu i opijatima. Ipak, uspeo je da izađe iz tog začaranog kruga i na trenutak se činilo da je ponovo onaj stari.

Međutim, čini se da situcija nije tako sjajna

Nakon poslednjih fotografija, verni obožavatelji čuvenog "Čendlera" sigurni su da glumac nikako nije dobro, te da se zapustio više nego ikad. Njega su paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa u "besnom" automobilu. Međutim, skupo vozilo nije moglo da skrene pažnju sa glumčevog defomisanog tela i viška kilograma.

Metju Peri
foto: Profimedia

Mnogi su komentarisali na mrežama da deluje mamurno, te su ubeđeni da se vratio starim porocima. Već neko vreme se šuška da je Peri u ozbiljnoj depresiji, te da i dalje ne može da se pomiri sa raskidom veridbe sa Moli Hurvic. Nakon toga ga je gotovo nemoguće bilo videti u javnosti, te ne čudi što je ovo, pre svega retko pojavljivanje propraćeno zabrinutim komentarima obožavatelja.

Metju Peri
foto: Profimedia

A ovako je izgledao u jeku popularnosti:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs