pogledajte

DO JUČE JE BILA DEVOJČICA, SADA KREĆE MAJČINIM STOPAMA: Ovako izgleda ćerka KLAUDIJE ŠIFER! (FOTO)

Klementina Von, ćerka slavne manekenke Klaudije Šifer krenula je stopama svoje i majke i zakoračila u vode modelinga.

Star look
16:49h Autor:
DO JUČE JE BILA DEVOJČICA, SADA KREĆE MAJČINIM STOPAMA: Ovako izgleda ćerka KLAUDIJE ŠIFER! (FOTO)
Klaudija Šifer, Foto: Profimedia

Život Klementine Popi Von do sada se uglavnom odvijao daleko od očiju javnosti, a s napunjenih 17 godina odlučila je da krene majčinim stopama ostvarivši svoj prvi angažman u ulozi modela.

Zajedno s majkom, Klaudijom Šifer, legendarnim supermodelom 90-ih, 17- godišnja Klementina je lice nove kampanje popularnog australijskog brenda Realisation Par.

Klaudija Šifer
foto: Profimedia

Brend je za sada objavio dve crno- bele fotografije mame i ćerke kojim su najavili lansiranje posebne kolekcije od 13 odevnih komada u duhu 90-ih. Jedna fotografija prikazuje Klaudiju, dok druga prikazuje njenu 17- godišnju naslednicu, u istoj košulji, sa identičnom frizurom i izrazom lica.

Klementina Von drugo je dete Klaudije Šifer i redaielja Metjua Vona. Rođena je u Londonu 11. novembra 2004. i osim starijeg brata Kaspera ima i mlađu sestru Kosimu.

Supermodel 90-ih oduvek se trudila da svoju decu drži podalje od očiju javnosti, a uprkos svom prvom manekenskom poslu, Klementina još uvek uživa u privatnosti, sa zaključanim profilom na Instagramu.

Još 2006. godine Klaudija je izjavila kako bi htela da se njena starija ćerka okuša u ulozi modela. Tada je za "Vogue" izjavila kako bi volela da zastupa svoju ćekur ako odluči da se bavi manekenstvom.

Podsetimo, Klaudija Šifer jedna je od najplaćenijih manekenki, a karijeru započela sa samo 17 godina u jednoj diskoteci odakle je krenula u pohod na modne piste sveta. Iza sebe ima više od 700 naslovnih stranica i na stotine pređenih kilometara modnim pistama.

Slavna Nemica otkrila je da je bila vrlo nezgrapna tinejdžerka koja je stalno crvenela, bila vrlo stidljiva i kojoj je nedostajalo samopouzdanja. Kao mala sanjala je da postane advokat, kao što je to njen otac Hajnc Šifer, ali sudbina je za nju imala druge planove.

Sa samo17 godina otkriva je Majkl Levaton, vlasnik jedne poznate modne agencije, koji će je ubediti da počne da se bavi manekenstvom. Devedesetih je zarađivala vrtoglave sume novca ostavljajući iza sebe fudbalske, filmske i pop zvezde.

"Bilo je to ludo vreme! Živela sam kao rok zvezda. Na svakoj reviji čuvali su me telohranitelji... Ne samo mene, nego i moju odeću, čak i donji veš - da, i grudnjake i gaćice! Jer svaki put kad bih izišla na pistu i vratila se, mojih stvari nije bilo, sve bi nestalo! Eto, zato je i moj veš svojevremno morao da ima lične telohranitelje", prisetila se ova 49-godišnjakinja kako je to izgledalo dok je bila na vrhuncu slave.

Ono što ovu šarmantnu damu, kraljicu modnih pista, razlikuje od drugih, je sasvim miran i imun na skandale privatni život. Klaudija je od 2002. u braku sa britanskim rediteljem Metjuom Vonom sa kojim sada ima troje dece. Porodica živi u čuvenoj londonskoj četvrti Notting Hill.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs