NEVEROVATNA PRIČA

ZAVODILA SAMO MOĆNE MUŠKARCE,ROĐENU MAJKU STPALA U ZATVOR,UDALA SE ZA PRIJATELJA SVOG OCA:Buran život fatalne manekenke!

Njen život je oduvek intrigirao javnost

Vip priča
11:38h Autor:
ZAVODILA SAMO MOĆNE MUŠKARCE,ROĐENU MAJKU STPALA U ZATVOR,UDALA SE ZA PRIJATELJA SVOG OCA:Buran život fatalne manekenke!
Foto: Profimedia

Manekenkina imovina se procenjuje na 25 miliona dolara, a izgleda da je Bar htela da uštedi ne plaćajući porez Izraelu tvrdeći da je većinu vremena u inostranstvu, a ne u rodnoj zemlji. Sud joj je naredio da plati osam miliona dolara duga iz 2009. i 2010. godine. Njeni advokati su ju branili tvrdeći da je skoro sve vreme bila u Americi i da je živela s tadašnjim dečkom Leonardom Di Kaprijem, ali dokazano je da je provela više od 150 dana godišnje u Izraelu. Uz to, Bar je američkim poreskim službama rekla da živi u rodnoj državi i tamo plaća porez. Ipak, na kraju je njena laž otkrivena.

Inače, izraelski građani koji žive u inostranstvu nisu obavezni da prijave svoje prihode izvan zemlje. No izraelske vlasti optužile su manekenku i njenu majku da su prijavile fiktivno boravište u inostranstvu kako bi platile manji porez u zemlji.

Manekenka je platila kaznu, a umeto nje, u zatvor je otišla njena majka. Ona je osuđena na 16 meseci zatvora, na 2,5 milona šekela novčane kazne i plaćanje zaostalih poreza. Iz zatvora je puštena u maju ove godine, posle 12 meseci odslužene kazne.

ZAVODIO ŽENE, PA PRIZNAO DA JE GEJ: Danas uživa u braku sa slikarom i ima četvoro dece! (FOTO)

Bivši Viktorijin anđeo je od 2015. godine u braku s preduzetnikom Adijem Ezrom (46), koji je poreklom iz Izraela, kao i ona. Supružnici imaju ćerke Liv (4) i Elu (3) i sina Davida (1). Mnogima je poznata i po tome što je četiri godine bila u vezi sa Leonardom Dikapriom.

Bar Refaeli izazvala je kontroverzna mišljenja kada je izbegla da odsluži dve godine obaveznog vojnog roka tako što se udala za prijatelja svoga oca, a zatim se od njega razvela. Udate žene i trudnice oslobođene su služenja vojnog roka u Izraelu.

Manekenstvom se bavi skoro ceo svoj život, jer se već kao beba pojavila u nekoliko televizijskih reklama. Sa osam meseci iskusila je posao modela kada se pojavila u izraelskim reklamama.

ON JE APSOLUTNA LEGENDA: Bivša devojka Džonija Depa odlepila na Đurička! Pogledajte zašto! (VIDEO)

Sa 12 godina je prestala da se bavi manekenstvom, jer je nosila protezu za zube. Nekoliko godina kasnije je nastavila sa poslom modela, a 2000. godine je pobedila na modnom takmičenju "Model godine" u Izraelu i tako se njena manekenska karijera vinula u visine.

Pojavila se u međunarodnim izdanjima magazina "Vog", "GQ,", "Maksim" i "Eskvajer". Sarađivala je s poznatim brendovima među kojima su "Šanel", "Ralf Loren", "Viktorija sikret" i "Ribok". Bar je 2007. godine postala drugi izraelski model koji je bio na naslovnici časopisa "Sports ilustrejted".

Bar Refaeli je uspešna i kao voditeljka, od 2013. godine vodi šou "X faktor Izrael", a 2019. godine bila je voditeljka Evrovizije koja se održala u Tel Avivu.

Za Adija Ezra se udala 2015. godine i dobila troje dece. Pre njega, bila je kratko u braku sa Erikom Vajnstejnom, a zabavljala se i sa Leonardom Di Kaprijem.

TRAGIČAN KRAJ NAJVEĆEG HOLIVUDSKOG ŠMEKERA: Dobio misterioznu poruku, izašao iz kuće i više se nikad nije vratio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs