EVO ŠTA JE IMAO DA KAŽE

BRAT DŽULIJE ROBERTS REŠIO DA PROGOVORI: Ovo je prava istina o slavnoj glumici!

Godinama se šuška da nisu u dobrim odnosima, a evo šta je prava istina

Vip priča
Autor:
BRAT DŽULIJE ROBERTS REŠIO DA PROGOVORI: Ovo je prava istina o slavnoj glumici!
Foto: Profimedia

Američki glumac Erik Roberts pojavio se nakon dugo vremena u javnosti, a sve je dodatno iznenadio retkim komentarom o odnosu sa svojom slavnom sestrom Džulijom.

U intervjuu za Behind the Velvet Rope 66-godišnji glumac odbacio je glasine o svađi s 54-godišnjom glumicom nakon što se već godinama nagađa o razdoru između njih dvoje.

„Džulija i ja smo uvek bili dobro. Mislim da sam pre mnogo godina bio na press turneji za neki film. Ne znam ni koji je to film bio. I to je bilo kada je ‘Zgodna žena’ upravo bila izašla i postavljali su mi hrpu pitanja o Džuliji. A ja sam rekao: ‘Hej, oprostite. Možemo li razgovarati o meni?’ Mislim da sam bio jako smešan, ali naravno onda su se pojavile tvrdnje da imamo problem. I od tada slušam o problemima sa svojom sestrom, a koji ne postoje“, izjavio je Erik, iako se nisu zajedno fotografisali decenijama niti pojavljivali u javnosti.

GLEDAJU LJUDE SA VISINE, NE PODNOSE SIROTINJU: Fotografija dece Kejt i Vilijama postala GLAVNA TEMA JUBILEJA! (FOTO)

Erik je o njihovom odnosu odbijao da priča sve do sada, piše dnevnik.hr.

„Ne slažemo se oko puno stvari, ali uvek smo razgovarali, zafrkavali se i zabavljali se. Jednostavno je tako. Ona je jako kul devojka“, zaključio je.

Dodao je i kako Džulijin život nije lak jer balansira između odgajanja troje tinejdžera i uloge u novom političkom trileru „Gaslit“.

„Ima troje tinejdžera. Mislim, njen život ne izgleda kao dan proveden na plaži. I ona ima puno problema s kojima mora da se nosi“, otkrio je Erik.

OTKRIVENO SA KIM PIKE VARA ŠAKIRU! Proširio se trač da je sa MAJKOM saigrača iz Barse, a zapravo je ovo istina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs