NEVEROVATNO!

OTKRIVENO SA KIM PIKE VARA ŠAKIRU! Proširio se trač da je sa MAJKOM saigrača iz Barse, a zapravo je ovo istina! (FOTO)

Đerar Pike je uhvaćen u neverstvu i trenutno ne živi sa Šakirom.

Šuška se
Autor:
OTKRIVENO SA KIM PIKE VARA ŠAKIRU! Proširio se trač da je sa MAJKOM saigrača iz Barse, a zapravo je ovo istina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španija bruji o razlazu jednog od najpoznatijih svetskih parova. Čuveni fudbaler Žerar Pike navodno je prevario svoju dugogodišnju suprugu pevačicu Šakiru, a sada polako počinju da "cure" i ostali detalji.

Prvobitno se na Tviteru "zavrtela" informacija da je Pike prevario Šakiru sa majkom svog saigrača Gavija, ali ne samo da to nije tačno - nego se uz njeno ime delila i pogrešna fotografija. List koji je lansirao i prvobitnu informaciju o prevari nikada nije objavio takav trač, nego imaju druga saznanja.

"El Periodiko" piše da se Pike sastajao sa neimenovanom mladom plavušom (20) koja je studentkinja i hostesa u Barseloni, a da je to Šakira otkrila pošto se ponavljalo iz vikenda u vikend.

Šakira je zamerila Pikeu što se vratio noćnim izlascima sa mlađim saigračima, tako da je stalno dolazio kasno kući i to u alkoholisanom stanju, a potom je počela da ga proverava i saznala je da se viđa sa studentkinjom čiji identitet (još) nije otkriven u medijima.

Poznati par se nije oglašavao na ovu temu, a samo se za sada spekuliše da se Pike odselio iz zajedničke kuće i vratio u momački stan.

Podsetimo, Šakira i Pike su zajedno od 2010. godine, a imaju i dvoje dece - Milana i Sašu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs