POGLEDAJTE

PRINC HARI BESAN KAO RIS: Sa suprugom stigao u Britaniju, kraljica Elizabeta im ovo strogo zabranila!

Ovo joj nikad neće oprostiti

Vip priča
13:34h Autor:
PRINC HARI BESAN KAO RIS: Sa suprugom stigao u Britaniju, kraljica Elizabeta im ovo strogo zabranila!
Foto: Profimedia

Proslava jubileja kraljice Elizabete počinje danas i trajaće do nedelje, a svakodnevno će se organizovati različite vrste proslava.

Jedan od događaja biće i okupljanje na balkonu Bakingemske palate, pa se postavljalo pitanje da li će se pojaviti i Megan i Hari i da li će uopšte doći u Britaniju.

Kasno sinoć dobili smo odgovor na to pitanje, Megan i Hari sleteli su na aerodrom nakon čega su se uputilu u rezidenciju u kojoj su nekada živeli.

Ipak oni neće mahati sa balkona, a ovo je razlog:

Kraljica Elizabeta je prošlog meseca objavila da će se na balkonu Bakingemske palate pojaviti samo zaposleni članovi kraljevske porodice.

Par će u četvrtak gledati paradu garde konja iz kancelarije general-majora, koja gleda na paradu, zajedno sa drugim unucima kraljice Elizabete koji ne učestvuju u povorci kočija ili pojavljivanju na balkonu, poput princeze Beatris i princeze Eugenie, rekoa je portparol para za People.

Megan i princ Hari prvu put su stigli sa sinom Arčijem i ćerkom Lilibet u Veliku Britaniju, nakon što su se pre dve godine odrekli svojih kraljevskih dužnosti.

Princ Hari
foto: Profimedia

Kako navode britanski mediji, susret Harija i kraljevske porodice bio je pun tenzije i nervoze iako su se svi trudili da budu ljubazni jedni prema drugima.

Ipak ono što je najviše razočaralo Harije je odluka koju je kraljica donela. Naime, iako je Hari pokrenuo postupak protiv britanskog Ministarstva unutrašnjih poslova jer mu je oduzeta stalna policijska zaštita nakon što se odrekao povlastica kraljevskog života, on je postavio uslov ovog puta.

Ili će imati potpunu zaštitu ili neće ni doći na proslavu jubileja. Kraljica je to odobrila, pa će ga tako na svi službenim kraljevskim događajima pratiti naoružani policajci, dok to neće važiti dok obavlja privatne dužnosti, odlazak u restoran, šoping ili šetnju.

To je Hariju saopšteno tek kad je sleteo, pa više nije bilo mesta za predomišljanje. Iako iznerviran, morao je da pristane na kraljičine uslove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs