šok detalji iz života bobija brauna

SPAVAO SA MADONOM, BIO ZAVISNIK OD SEKA I DROGA, A VOLEO VITNI: Majkl Džekson mu rasturio vezu SA NJOM zbog ovoga!

Dokumentarac Bobija Brauna otkrio je dugo skrivane tajne iz život brojnih ličnosti sa svetske javne scene!

Vip priča
11:57h Autor:
SPAVAO SA MADONOM, BIO ZAVISNIK OD SEKA I DROGA, A VOLEO VITNI: Majkl Džekson mu rasturio vezu SA NJOM zbog ovoga!
Foto: Profimedia

Samo neke od šokantnih činjenica koje je istakao, bilo je dovoljno da napravi pravu pometnju u svetskom džet setu! Naime, bio je u ludo zaljubljem u Dženet Džekson i spavao je sa Madonom! Sa druge strane, naglasio je i da se Vitni Hjuston drogirala na dan njihovog venčanja, ali i da je droga izvukla najgore iz njega i kraljice popa!

Nikako nije mogao da se odvoji od ćerke Majkla Džeksona, dok nije upoznao legendarnu pevačicu.

- Što me privuklo Dženet? Sve. Njen osmeh, telo, pokreti. Voleli smo i međusobno društvo. Dženet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla biti s muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kraja, a njen otac nije dopuštao da bude s nekim poput mene - otrkio je Bobi u njegovom novom dokumentarcu "Biography: Bobby Brown".

Ostavo je sve bez teksta i kada je priznao da je bio zavisnik od seksa, a osvrnuo se i na romansu sa Madonom!

- Jesam li spavao s Madonom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona verovtno zna - ostao je zagonetan.

Madona
foto: Profimedia

Međutim, prema Braunovim rečima, najveću ljubav doživeo je sa Vitni Hjuston. Zaljubili su se na prvi pogled, iza bine 'Soul Train Music Awards' 1989.

- Naš seksualni život bio je poprilično intenzivan. Nije bilo važno gde smo. Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se otopio iznutra. Taj pogled nikada nisam zaboravio. Sve sa njom je bilo posebno. Vitni je bila najljubaznija i najslađa osoba koju sam poznavao - kaže kantautor.

Vitni Hjuston
foto: Profimedia

Na dan njihovog venčanja 18. juna1992. pevač se potpuno šokirao kada je vide drugu stranu slavne pevačice.

- Ušao sam i video je kako povlači liniju kokaina. I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobedile - sa setom u glasu je zaključio Braun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs