OSTVARIO JE SAN!

OVAJ SRBIN JE PLESAO RAME UZ RAME SA DŽENIFER LOPEZ:Biti na vrhu zgrade od 100 spratova sa J LO - NEOPIISV OSEĆAJ!(FOTO)

Svi su se pitali koji je to srpski plesač u spotu za pesmu Dženifer Lopez i Malume “Pa Ti”.

Zanimljivosti
16:01h Autor:
OVAJ SRBIN JE PLESAO RAME UZ RAME SA DŽENIFER LOPEZ:Biti na vrhu zgrade od 100 spratova sa J LO - NEOPIISV OSEĆAJ!(FOTO)
Foto: Profimedia

Vuk Stefanović je profesionalni plesač koji je pre nekoliko godine otišao u Ameriku, rešen da ostvari svoje snove. Tamo upoznaje devojku Rebeku, sa kojom je ne samo ljubavni, već i savršen plesni par. Iza sebe imaju neverovatne nastupe, a njihov talenat i vredan rad nagrađen je brojnim nagradama. A saradnju sa Dženifer Lopez i Malumom navode kao dosadašnji vrhunac njihove zajedničke karijere.

- Išao sam na turu sa “Dancing with the stars” ekipom, što je jedna od najvećih emisija u Americi. Dok se nisam tamo preselio, konstantno sam sarađivao sa domaćim zvezdama. Što se tiče Rebeke, ona je radila sa Enrikeom Iglesijasom i Nicki Jamom u spotu za pesmu Forgiveness.

Kada je odjeknula vest u medijima da je srpski igrač zaplesao sa Dženifer Lopez, svi su se pitali ko je on!

- To je, definitivno, bio vrhunac naše karijere za sada, a da smo zajedno radili. Ovakav projekat je ostvarenje snova! Naša najznačajnija nagrada je kada smo osvojili drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Majamiju za salsa kabare.

Do saradnje je došlo preko kastinga.

- Rebeca je znala kasting direktora za spot, a on je video da smo aktivni plesači i modeli na Instagram-u i mislio je da smo idealni za novi projekat J LO i Malume.

Morali su da poštuju posebna pravila tokom snimanja spota.

- Nismo smeli da pričamo ništa o spotu i danu snimanja, zbog bezbednosti zvezda. Tek kada je video objavljen, mogli smo da govorimo o tome. Moram vam priznati da je bilo veoma teško čuvati ovakve informacije!

Vuk naglašava da ova latino diva ima neverovatu energiju!

Atmosfera je bila fenomenalna! Biti na vrhu zgrade od 100 spratova okružen najboljim igračima, kamerama i J LO – neopisiv osećaj! Uživali smo u svakom trenutku. Zbog korone interakcija je bila limitirana, ali energija i to što su govorili je bilo veoma pozitivno i profesionalno, a isuskustvo je samim tim bilo još bolje - zaključio je plesač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs