jovana đorđević

PROŠLA JE HOROR, OD OPEKOTINA JOJ IZGORELO POLA TELA: A danas je brutalno zgodna i živi na visokoj nozi! (FOTO)

Od početka manekenske karijere, Jovana Švonja važila je za jednu od najatraktivnijih modela

Celebrities
14:24h Autor:
PROŠLA JE HOROR, OD OPEKOTINA JOJ IZGORELO POLA TELA: A danas je brutalno zgodna i živi na visokoj nozi! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/ Sasa Kovacevic .TV

Manekenka koja je danas u braku sa srpskim fudbalerom Filipom Đorđevićem sa kojima ima ćerku Noel i sina Leona punila je medijske stupce godinama u prošlosti zbog svog burnog života.

Jovana je postala poznata po pojavljivanju u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Kako posle nas".

Međutim, lepa brineta je prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

Naime, u medijima se pisalo da je 2010. godine pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu zbog teške svađe sa tadašnjim dečkom. Međutim, ona je te navode demantovala.

"Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana svojevremeno.

Dve godine kasnije, usledio je novi šok.

Na snimanju jednog spota okliznula se u upala je u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni, zadobivši opekotine pedeset odsto kože na telu. Osim toga, ostala je i bez kose.

"Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari", opisala je Jovana svoje traumatično iskustvo jednom prilikom.

Ali, težak period uspela da prebrodi, a onda je u njen život ušao Filip Đorđević.

Par je građanski brak sklopio 2015. godine nakon dvogodišnje veze, a godinu dana kasnije zakleli se i pred Bogom.

U martu 2015. godine rodila ćerku Noel, a 30. januara 2007. godine stigao je i sin Leon.

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama govorila. Radila je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe, operisala je i nos.

Bračni par sa decom danas živi u luksuznom domu u Rimu, jer tamo Filip godinama nosi dres Lacija.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs