JEDAN DAN JE PROMENIO SVE

ŽIVELA NA IVICI BEDE, JEDVA SKLAPALA KRAJ S KRAJEM, DANAS SE KUPA U MILIONIMA: Neverovatna sudbina manekenke! (FOTO)

Danas živi život kao iz bajke

Vip priča
Autor:
ŽIVELA NA IVICI BEDE, JEDVA SKLAPALA KRAJ S KRAJEM, DANAS SE KUPA U MILIONIMA: Neverovatna sudbina manekenke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa Izabel Gular nekada nije mogla ni da sanja da će jednog dana postati jedna od najplaćenijih manekenki u poslednjih desetak godina.

Rođena je u Sao Paulu u Brazilu, a za nju kažu da je jedna od najuspešnijih i najlepših manekenki na svetu u poslednjih nekoliko decenija.

Odrasla je skladnoj porodici, a kako je i sama gocorila, bilo je momenata kada su jedva sklapali kraj s krajem i da nije navikla na luksuzan živovt. Želja joj je bila da se bavi gimnastikom, međutim zvzede su htele drugačije. U samo jednom danu, sasvim neočekivano njena sudbina je krenula drugim putem.

Dok je jednog dana bila u šopingu sa majkom, primetio ju je modni skaut i ponudio ugovor. Nakon tog dana, u njenom životu više ništa nije bilo isto. Jedan odlazak u prodavnicu promenio joj je život i doneo višemilionsku zaradu.

PROVEO ŽIVOT SA MONSTRUMOM: Pustila ga da umire u najgorim mukama, prljavštini i bolovima!(FOTO)

Izabel Gular
foto: Profimedia

Najvažniji deo karijere vezan je za saradnju sa brendom "Viktorijas sikret", sa kojim je ugovor potpisala 2005. godine. Poznatu Brazilku viđali smo na brojnim godišnjim revijama prestižnog brenda na kojima je bila među najzapaženijim modelima. Pozirala je i za čuveni "Sports ilustrejted".

Veoma je posvećena borbi portiv dijabetesa od kojeg boluje njen brat. Zaštitno je lice DRI univerziteta u Majamiju.

Prati je epitet najzgodnije žene na svetu, a liniju osim genetici Izabel duguje predanom treniranju što se može videti i na njenom Instagram profillu.

SA 14 GODINA OBOLELA OD DEPRESIJE, SREĆU PRONAŠLA PORED ROKERA: Životna priča žene o kojoj priča ceo svet! (FOTO)

Izabel Gular
foto: Profimedia

Lepa manekenka i dalje radi punom parom, i vojnički trenira zbog čega nema bez razloga titulu "najzgodnije žene na planeti". Kako je i sama rekla, pored treninga u teretani, ona takođe ide i na kikboks, plivanje, redovno džogira i zdravo se hrani, a njena ishrana bogata je povrćem i čajevima, kao i voćnim smutijima.

Manekenka uživa i u skladnoj vezi sa nemačkim golmanom, a iako se već duže vreme postavlja pitanje kada će konačno doći do svadbe, čini se da se par ne osvrće već uživaju u zajedničkom vremenu i neretko i treniraju zajedno.

ONA JE ŽIVI DOKAZ DA BITI BOGAT NE ZNAČI BITI SREĆAN: Bila sam dete, bacili su me u samicu i tukli! (FOTO)

Izabel Gular
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs