ŽENA I PO!

KAKO ANĐELINI DŽOLI OVO USPEVA?! Ova žena izgleda identično kao pre SKORO 2 DECENIJE - imamo i dokaz!(FOTO)

Jedna od najlepših i najpoželjnijih žena na svetu kao da nije ostarila ni dana...

Star look
17:56h Autor:
KAKO ANĐELINI DŽOLI OVO USPEVA?! Ova žena izgleda identično kao pre SKORO 2 DECENIJE - imamo i dokaz!(FOTO)
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena sveta. Mnogi je smatraju i zovu boginjom lepote, a stručnjaci su njene crte i kostituciju lica proglasili najbliže savršenstvu, koliko je to moguće.

Zaista, Anđelina je neosporno lepa i negovana žena. Iako joj mnogi zameraju preteranu mršavoat, koja se ponekad graniči sa anoreksijom, pa čak stavljaju pod znak pitanja i njenu lepotu, jer je, navodno, "ružna iznitra" i "loše zrači"…

Sve i da je to zaista tako (a to je nečiji lični doživljaj, kao i lepota) Anđelini se ne može osporiti veoma negovan i neverovatno mladolik izgled.

Slika kija je bila inspiracija za ovaj tekst, zapravo je postavila pitanje kako je moguće da glumica izgleda gotovo identično, ako ne i lepše nego pre 20 godina?!

ANĐELINA DŽOLI IZGLEDA LEPŠE NEGO IKAD: Glumica na proslavi 46. rođendana zablistala u žutoj haljini! (FOTO)

Da, sigurno ima najskuplju moguću negu i vodi računa o sebi, jer to može sebi da priušti. Ali neverovatno je da se na njenom licu ne vide znaci starenja, a da pritom ne vidimo nijednu naznaku toga da je poznata glumica nešto na licu “popravljala”, ubrizgavala i slično.

Njen izgled sa 46 godina ne vidi na samo jedan zaključak, nešto što brojne holivudske, a pogotovo domaće zvezde nisu shvatile- da je mera kraljica svega!

Jer, malo je verovatno da Anđelina izgleda identično kao pre 20 godina, a fakat je da nije ni prepeglana ni izbotoksirana, već izgleda podjednako prirodno kao kada je imala 20.

Tako da, šta god da radi ili ne radi - trebalo bi da sa tim nastavi, jer izgleda besprekorno i nije joj potreban ni filter ni fotošop!

E pa, drage zvezde i zvezdice, tako to radi jedna dama i žena sa stilom i merom.

Prepišite od nje, slobodno!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs