GLUMAC SKORO NEPREPOZNATLJIV

GDE NESTADE ONAJ FRAJER, I ŠTA JE SA OVIM LICEM: Najplaćeniji holivudski glumac izgleda kao punjena patka!(FOTO)

Holivudski glumac, za kojim uzdiše ogroman broj žena, više ne liči na sebe...

Star look
Autor:
GDE NESTADE ONAJ FRAJER, I ŠTA JE SA OVIM LICEM: Najplaćeniji holivudski glumac izgleda kao punjena patka!(FOTO)
Foto: Profimedia

Najpoznatiji akcioni heroj Holivuda, Tom Kruz, izgledao je gotovo neprepoznatljiv kada se pojavio na utakmici u San Francisku. Mediji i društvene mreže bruje samo o njegovom licu, koje izgleda izobličeno.

“Ili se Tom Kruz ugojio, ili ima lice puno filera. Mislim da su fileri”, najčešći je komentar nakon što su obajvljene fotke Tom Kruza sa utakmice.

Lice glumca je vidno šire i izobličeno.

Većina komentatora se jednostavno pita – šta je Tom Kruz učinio s licem?

Međutim, neki su branili glumca, rekavši da je nabacio kilograme jer verovatno snima neki film koji od njega zahteva fizičku transformaciju.

Takođe, mnogi su skrenuli pažnju da ne treba ismevati lice glumica jer možda ima zdravstveni problem – ali su ukazali i da je Kruz ismevao svoje kolege koje uzimaju lekove.

Naime, glumac se 2005. sukobio sa Bruk Šilds zbog njene upotrebe antidepresiva u borbi protiv postporođajne depresije. Tvrdio je da je to “protiv crkve”.

Bruk mu je oštro odbrusila.

Tom bi trebalo da ostane pri spašavanju sveta od vanzemaljaca i da dopusti ženama koje pate od postporođajne depresije da odluče koje su opcije lečenja za njih najbolje”, rekla je tada Šilds.

Glumica je otkrila da je godinu dana kasnije Kruz došao u njenu kuću da joj se izvini.

“Bila sam tako impresionirana koliko je to bilo iskreno. I ni u jednom trenutku nisam osetila da moram da se branim, niti je pokušavao da me ubedi u bilo šta drugo osim činjenice da mu je bilo duboko žao. I prihvatila sam to”.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs