UPOZNAJTE ANU

DELE I DOBRO I ZLO VEĆ 2 DECENIJE, A ONA JE SVE, OSIM KLASIČNA ŽENA FUDBALERA: Ovo je supruga Dekija Stankovića!(FOTO)

Suprugu slavnog fudbalera slava nikada nije zanimala - ona i Dejan svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti

Celebrities
Autor:
DELE I DOBRO I ZLO VEĆ 2 DECENIJE, A ONA JE SVE, OSIM KLASIČNA ŽENA FUDBALERA: Ovo je supruga Dekija Stankovića!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je počeo da trenira fudbal, za Dejana Stankovića rekli su da je netalentovan. Međutim, više je nego jasno da su pogrešili, jer već sa 16 godina smatrali su ga čudom od deteta. Nije podlegao pritisku. Postao je najmlađi strelac i najmlađi kapiten Crvene zvezde.

Nako Zvezde, doneo je pregršt pobeda i trofeja Interu i Laciju, pa se njegovo ime u Italiji izgovara sa velikim pooštovanjem. Ništa manje nije impozantna ni njegova reprezentativna karijera, jer je punih 15 godina nastupao za nacionalni tim, a njegov rekord od odigrane 103 utakmice tek nedavno je oboren.

Kako u prefesionalnom, Deki je imao sreče i uspeha i u privatnom životu, oženivši ženu sa kojom već dve decenije živi u skladnom braku i sa kojom je dobio troje dece.

Proslavljeni fudbalski as, Dejan Stanković, zakleo se supruzi Ani Aćimović na večnu ljubav pre više od dvadeset godina. Ona je zarobila njegovo srce nepovratno, a svoju ljubav krunisali su sa brakom u kojem su dobili tri sina - Filipa, Stefana i Aleksandra.

Supruga Dejana Stankovića, osim što je centar sveta fudbalskog asa, i te kako je posvećena majka koja je predano svoje sinove izvela na pravi put i pomogla im da stasaju u časne ljude. Iako je dominantan stereotip da supruge fudbalera vole da se eksponiraju, Ana je veliki izuzetak, te joj je najvažnije domaćinstvo, brak i porodica, te je retko možemo videti ispred reflektora.

Ana i Dejan, koji su u braku od 2000. godine, svoju intimu čuvaju strogo za sebe, te retko kada iznose bilo kakve detalje svog odnosa javno. Međutim, Dejan je jednom prilikom prokomentarisao koliko mu supruga znači.

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Stanković svojevremno za magazin "Gloria"

Dejan je brižan i pažiljiv suprug i otac, što se može videti iz brojih postova na Instagramu, koje posvećuje svojoj supruzi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs